FB Cover Photo Raya | Contest



hari nie ika nak join satu Contest nie setelah diajak oleh En.Ayam Penyek . so, setelah berfikir panjang, ika pon join je la :)




contest nie dianjurkan oleh Ayam Penyek dan jugak Afzal SukaSuki . mesti korang dah kenal kan ? senang je nak join . syarat dia pon sangat senang . korang just design FB Cover Photo Raya je . 

FB Cover Photo sempena raya . simple dan sangat senang . ika tahu korang yang baca nie semua kreatif kan ? hukhuk


http://i738.photobucket.com/albums/xx26/ikapukpuk/ika-1.jpg

so, nie yang ika punye . setelah bertungkus lumus . hahaha . orang xde seni cmnie la . orang lain buat kejap je dah siap . ika tak pandai nak edit2 gambar nie :P

saje ika guna tema HIJAU sbb nak nampak tenang sikit . hihihi . habis semua jadi hijau . lalalala . ika dah guna gambar nie sebagai cover photo kat page Kesah Cik Rongoks :)

korang nak join, boleh klik SINI atau kat SINI :)

tarikh tamat :: 25 Ogos 2012 ^^

10 comments:

  1. good luck ika..comey ika ni...

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=407143609341676&set=a.405445669511470.91555.242621322460573&type=1&theater thanks support.. dah upload ikanya :) gd luck!!

    ReplyDelete
  3. good luck ika..selamat hari raya..:)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com