falling in love



terharu baca komen korang kat entry INI . baru je ingat nak off seminggu . hukhuk . kan dah tak jadik . hahaha . thanks korang sebab sudi bagi support dan jugak semangat untuk ika . sekarang dah HAPPY ! ^^

falling in love ^^


thanks Allah SWT for sending him :)
Allah SWT tahu apa yang terbaik untuk kita . 


nota gigi :: esok nk buat marathon review kad raya .

15 comments:

  1. wah..tahniah..tumpang bahagia..n_n

    ReplyDelete
  2. aik dah ceria balik dah.. penat je tulis pjg2 hihi.. gurau je

    ReplyDelete
  3. skrg dah tenang ek? hihi... byk ke dpt kad raya tahun ni?

    ReplyDelete
  4. sapa lah 'him' yang bertuah tu ye?? hehehe

    ReplyDelete
  5. wah ika byk dpt kad raya ye..:)

    ReplyDelete
  6. haiyo dh terubat rindu la nh ek?
    by d way congrate 2 u ^_^

    ReplyDelete
  7. keep blogging ye dear, KA terus follow je!

    ReplyDelete
  8. ehem3... him?? ada crita yg nak dceritakan? kui kui kui..

    ReplyDelete
  9. ehem3... him?? ada crita yg nak dceritakan? kui kui kui..

    ReplyDelete
  10. ala2..sweet nye..smoga slalu berbahagia..hikhik

    ReplyDelete
  11. SMTI :)

    Salam 24 Ramadhan Ika..
    Da nk raya da.. kejap je kan ??

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. dah nak raya ni kena hepi2 :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com