dah tukar :)



korang mesti perasan kan shoutbox ika dah bertukar . dah berapa hari dia tenat . ika tak boleh nak tukar lagi masa tu sebab line tenet slow sangat . lagipon ika tak perasan shoutbox tu bermasalah . 

sampai la Pencinta Pink yang bagitahu ika :) . thanks yer ! 


dan ika pon dah tukar . hope yang nie lagi elok la . yang sebelum nie selalu je buat hal . geram ika . so, ika tukar kepada shout busuk.org :)


kalau korang nak tukar jugak, boleh klik SINI . senang je . ika rasa yang nie lagi ok daripada fibox tu . hihihi

17 comments:

  1. Kadang2 dia bermasLah. Kadang2 ok pula.. Haizzz susah2.

    ReplyDelete
  2. sama la kite..sy pun tukar gk..huhu

    ReplyDelete
  3. waaa.. seronok la shoutbox dh cantik.. hehe

    ReplyDelete
  4. nasib baik ika dh tukar..kdg2 akak xtau nk komen kt entri selalu tggl jejak kat shoutbox je :)

    ReplyDelete
  5. sejak fibox problem, ramai lari ke shoutbusuk :D

    ReplyDelete
  6. akak tak lama tak pakai box2 tu...males..hehe

    ReplyDelete
  7. shoutbox mmg prob kan...dh banyak msk blog yg ada shoutbox xboleh nk tgal jejak

    ReplyDelete
  8. samalah raihan pon dah tukar..^^

    ReplyDelete
  9. fibox tu mmg ada masalahkan?

    ReplyDelete
  10. fibox tu mmg down sokmo. cik na pun tukar shout busuk gak. ;)

    ReplyDelete
  11. nur pun dah bertukar ke cbox, fibox mmg mereng..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com