CSI Miami Final Season



korang suka tengok CSI tak ? ika suka sangat . semua CSI ika layan . CSI, CSI : NY, dan jugak CSI : Miami . tapi paling ika suka CSI : NY sbb ada Mac Taylor . huhu . tapi hari nie nak cakap pasal CSI : Miami .

kat AXN dah ade iklan pasal CSI : Miami nie . dia dah Final Season . hukhuk . lepas nie tak boleh dah nak tengok abam Horatio . hahaha . ika tengok CSI : Miami nie pon sbb nak tengok Horatio . hihi . suka tengok gaya dia yang selamba tu :)


ika memang ikut dia punye Season . suka sangat tengok CSI nie . selalu tengok episod yang sama, even dah tahu siapa pembunuh sebenar . buat-buat tak tahu je lah . hahaha . tengok yang diorang bedah mayat tu mmg terbaik ! :)

kalau yg CSI biasa tu, paling suka yg diorang siasat tentang Dr.Jekyll . kemain lagi susah . geram betul ika . ika pulak yang rasa cam nak tolong diorang siasat pasal Dr.Jekyll yang jahat tu . hikhik

CSI : Miami nie ika suka tengok pemandangan dia . cantik sangat . view kat Miami tu perghhh ! dengan pantai dia . cantik ! ^^


jom tengok pelakon-pelakon CSI : Miami :)


David Caruso sebagai Horatio Caine


Emily Procter sebagai Calleigh Duquesne


Jonathan Togo sebagai Ryan Wolfe


Rex Linn sebagai Frank Tripp


Eva LaRue sebagai Natalia Boa Vista


Omar Bensen Miller sebagai Walter Simmons


Adam Rodriguez sebagai Eric Delko

tak sabar nak tengok Final Season nie . tengok dia punye iklan pon memang best . final season nie akan bermula hari Rabu nnt . Malaysia pon kena buat citer macam CSI nie . hikhik . baru la best nak tengok .

banyak benda yang dapat kita belajar dalam CSI nie . dari segi Sains, memang terlalu banyak . ika pulak memang jenis yang suka tengok citer yang macam penyiasatan nie . dan ika jugak peminat Detective Conan :P

25 comments:

  1. cerita niehh menarik perhatian sbb cara dia siasat tu yaya suka hihi

    ReplyDelete
  2. cci pon suke tgk tau.. mmg best punya... btol tu kalo la malaysia leh wat cam csi ni.. gerenti pada pembunuh tu senang di tangkap kan.. ^_^

    ReplyDelete
  3. jrg2 tgk sbb akak tak berapa suka tgk benda2 mengerikan..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. xpernah tgk pun,ida lyn korea je,,hehe bdw,,done folo sini ;)

    ReplyDelete
  5. wah ika, kita punya citarasa yg sama la.. paling best NY punya la.. sbb ada Mac. Miami akak suka giler kat Mr Wolfe tu ;)
    kat rumah ni akak memang layan AXN je, kalau ada Hawaii 5-0 lagi masyukk hehehe

    ReplyDelete
  6. kdg2 tengok jugak..tapi azzah lebih suka law n order..:D

    ReplyDelete
  7. Ala.. da lama da tak tgk...

    Ika cube tgk criminal minds.. :) tapi now da season 6or7 (lupe)

    Salam 17 Ramadhan Ika :)

    ReplyDelete
  8. akakpn suka csi.. semuanya.. kalau tengok dua tiga kali pun takper... memang sukaler...

    ReplyDelete
  9. waaa.. kita sama minat la ika ! akk pun suka horatio tuh . relaks je dia :)

    ReplyDelete
  10. raihan suka sgt citer CSI..smpaikan teringin sgt nak keje dalam lab..huhu~

    ReplyDelete
  11. cik siti suka tgk CSI Miami...heheh....btw...thanks for the kad raya...da smpai da pun....cik siti suka sangat...and ada tag ika kat sini....http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/dapat-kad-raya-2.html

    ReplyDelete
  12. best citer ni, sy pn suka..hehe ^^

    ReplyDelete
  13. jaa kureng layan citer omputih ni.,hehehe... selalu husband l;a ska download. ika jaa nk mintak no.fon boleh ke? nanti kalo senang2 boleh jumpa.

    ReplyDelete
  14. ok. tengkiu sudi bagi nombor fon. nanti kalo senang2 boleh roger2..ye dok?

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak tgk finale season !!

    ReplyDelete
  16. akak plak kurang tgk cite camni :-)

    *kad raya akak dh dapat.. thanks tau ika :-)

    ReplyDelete
  17. M suka tgk Eric ngan Horatio..memang ohsemm...

    ReplyDelete
  18. Hehe Malaysia tak mampu lagi nak sampai tahap CSI nie... kalau buat skrg nie org gelak je.. tak jadi suspen mcm CSI NY, MIAMI... Tp cter CSI nie mmg da BOOM... ^^

    ReplyDelete
  19. suka tgk ni..tp xdpt tgk lau d hostel huhuuh

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com