Aidilfitri | Part 3



gambar raya lagik ! hahaha . kali nie gambar beraya kat Kampung Nara, Pasir Puteh . still rumah family sebelah mama . family mama yang nie pandai buat ukiran . then, memang dia ade bukak bengkel ukiran nie . macam-macam benda dia buat dan jual . 

yang paling kitorang eksaited bila tengok buai . hahaha . mak saudara berebut dgn anak saudara nak main buai .


muka teruja dapat dok atas buai =.=" . sanggup taknak bagi mak saudara nie nak amik gambar kat buai tu :( . diorang taknak turun ! grrrrr .


pondok yang kitorang duduk nie pon hasil kerja tangan saudara mama ika tu . beribu raban jugak la harga benda nie . tak mampu nak beli . tp ok la kot sbb dah dapat rasa . hahaha .

akhirnya ! dapat jugak dok sorang2 atas buai . hahahaha . saja nak feeling gedik . lalalala . ika cakap kat anak saudara ika, atas rumah tu ade coklat banyak . terus diorang naik atas rumah . hahahhaha . berjaya !

22 comments:

  1. cantik la, tu pagola kan? serius cantik tau ika,

    ReplyDelete
  2. anak sedara ke tu?? muka cam ika la...

    ReplyDelete
  3. berbaju turqoise di hari raya :D

    ReplyDelete
  4. hamboii makcik..sanggup nipu nak buah sbb nak duk atas buai..hihihihi

    ReplyDelete
  5. meriah kan raya awk. siap dah smpai part 3 dahh...

    ReplyDelete
  6. comel je ika :) Hee.. anak buah ika kena tipu. Hihikk. Buaian tu cantekk :D

    ReplyDelete
  7. amboi..pandai mancing bebudak tu ye..haha

    ReplyDelete
  8. nasib baik tak roboh buai tu ye..hehehe

    ReplyDelete
  9. cantik seninya...

    akhirnya dapat juga bergambar sorang ye :)

    ReplyDelete
  10. hamboihh kemain lg beraya. comel :)

    ReplyDelete
  11. meriahnya!! xsmpt update..sedihhh

    ReplyDelete
  12. baik2 naik buaiyan tu.. kot2 ter overweight.. ejkekekekke

    ReplyDelete
  13. seronoknye die.. Mak sedara yg lebih nak main buai..hehehe

    ReplyDelete
  14. Salam Lebaran Salam Kemerdekaan..
    ~sebangsa senegara sejiwa~
    ;P

    p/s: lawa2 pic..huhu

    ReplyDelete
  15. pasir puteh tmpt kawe skoloh dlu..kih9

    ReplyDelete
  16. CR, selamat hari raya maaf zahir batin...bestnyer raya CR...comel budak CRtukan...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com