Aidilfitri | Part 1



masih dalam mood raya kah ? ika baru nak update pasal raya . tahun nie ika tak berapa nak beraya . sibuk sangat T_T . tapi still beraya walaupon ala kadar je . hukhuk

so, malas nak taip dah . nak share gambar raya kat rumah ika masa hari pertama :)






baju raya ika :) . segan nak pakai sbb macam gaun . hahahaha . kena angin, mula la dia menggerbang .


anak saudara ika, Amani beraya tanpa mama dia . huhuhu . raya first, kakak ika kena keje . biasalah kan . keje sebagai nurse . bukan senang nak cuti :)

raya tahun nie tak best . hukhuk . kak long ika tak balik raya kt Kota Bharu . dia dok Kuantan . suami dia kena keje hari raya tu . abg long ika pon tak balik sbb kena keje hari raya . abg long ika dok Mentakab . kak ngah ika pon keje hari raya . nurse :(

raya yang tak meriah . 

13 comments:

  1. comel2 kanak kanak itu.. baju raye ika pun cantik . baju raye cik anis wane pepel hehehehe ~*sibok nk gtau hehe

    ReplyDelete
  2. ramainye kakak2 abg2 yg kene keje ari raya.. sbr je la

    ReplyDelete
  3. asalkan dapat raya.. meriah tak meriah lain cerita :-)

    ReplyDelete
  4. alolo.. syiann dia.. raya adik badik x balik.. nk wat camne kan.. ^_^ pe pon raya tetap gak raya...

    ReplyDelete
  5. sama la kta kak ika... raya yang tak cukup meriah... huhu :'(

    ReplyDelete
  6. uwaaa . mood raya dah xde,langsong da .
    Lawa sesangat baju CR !!!
    Beli katne ?? nak gak cemtuuu . huhuh

    ReplyDelete
  7. Wahhhh sweetnya...

    Selamat hari raya... Maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  8. nama cik nur samalah dengan ank sedara ika.. :)

    ReplyDelete
  9. bestnya adik ada ramai kakak n abg n ank sedara..best la tu beraya cuma tak meriah kan...;)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com