Top Commentors



hari nie nak bagi kad raya lagi . hahaha . ika nak bagi kat top commentors blog ika pulak sebagai tanda penghargaan sebab sudi singgah dan komen di blog Cik Rongoks nie :)

yg nie ika snip gambar top commentors pada 24 Julai 2012 . so, kalau korang tengok hari nie atau lusa, mungkin dah berubah . hikhik . ika dah approve komen yg sampai 24 Julai sahaja . so, dapat lah result cam kat bawah nie :)


nama yg ika highlightkan dengan kaler biru tu maknenye dia dah dapat kad raya dalam segmen sebelum nie la . so, takyah la nak hantar details lagi kan . huhu . 


1. http://www.salya07.com/

4. http://sararose-93.blogspot.com/

6. http://sayurlemak.blogspot.com/

7. http://ayampenyek.blogspot.com/

13. http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/

14. http://babyaimacomel.blogspot.com/

16. http://banyaktehkereta.blogspot.com/

17. http://nikminijournal.blogspot.com/

19. http://akmaluv90.blogspot.com/

kalau nama-nama di atas sudi terima kad raya, silalah hantar details anda ke emel ika, nooratikahramli@ymail.com atau pon PM ika kt page Kesah Cik Rongoks ataupon DM ika kat twitter :) . ika bagi masa 2 hari sahaja . maknanye sampai hari khamis je . huhuhu

sila bagi ~
Nama ::
Alamat ::
URL Blog ::


kerjasama anda amatlah dihargai . perhatian jugak kat pemilik blog di bawah, sila emel ika details korang secepat mungkin yer . korang pemenang segmen kad raya yg belum lagi hantar details :)

20. http://qaseh-noor.blogspot.com

66. http://iniblogecha.blogspot.com/

14. http://nuansapengembara.blogspot.com/

35. http://namaakuhanna.blogspot.com/

88. http://anzulnashome.blogspot.com/



Insyaallah, minggu depan ika akan start pos kad raya yang alamat jauh-jauh dulu . hihihi . yang Kelantan, ika pos lambat sikit tau sbb dekat sangat maaa . hahaha

oh ye ! blogshop ika ade buat segmen dekat FB, korang nak join ? sila klik Banner kat bawah nie yer ! thanks ! ^^


nota gigi :: hari ke 5 di bulan Ramadhan :)

23 comments:

  1. tahniah yang terima kad raya tu.... tgk kad raya tu cantik la ika :)

    ReplyDelete
  2. wahh rajin betul ika .;-)...tahniah utk yg dapat ..salam 5 ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
  3. syepat..syepat..sapa yg ada dlm list tu bg details..muahehehe..rugi wooo.skrg bkn senang nak dpt kad raya..bnyk sms je..skali dpt kad raya mmg siok la..

    ReplyDelete
  4. rajin dan baik hati sungguh dia.. tokse wi kad rayo ke kak jugok ko?

    hihi gurau jah

    ReplyDelete
  5. nama azzah ada la..ok,nanti azzah bg alamat kat page

    ReplyDelete
  6. walaupun tak dapat mase hari tu akhirnya tersenarai jugak kat atas nie...huhu.. nanti sarah bg via email okey.. TQ!!

    ReplyDelete
  7. kad raya dari cik rongoks bakal tiba..nk duit raya pulaklah...hihihi

    ReplyDelete
  8. WAH...GOOD JOB..AT LEAST RASE DIHARGAI..HUHU

    ReplyDelete
  9. sape2.. oh diorang ni, kenal2...

    ReplyDelete
  10. bestnyer mereka yg dapat kan..tahniah..

    ReplyDelete
  11. baiknya ika... rajin buat kad raya byk2 :-)

    ReplyDelete
  12. rajinnya adik ika ni.tak sangka nama akak pun ade..hehe

    ReplyDelete
  13. huhu baru sempat bukak blog.. bestnye babycomel akan dpt kad raya, thanks ika, jp lagi kita email eh..

    ReplyDelete
  14. eh eh dpt kad raye hehe :P mekasih

    ReplyDelete
  15. wah..kita dpt la..maseh ika..hehe..jap kita nk email ye:)

    ReplyDelete
  16. hehe..dah sent email..now excited tunggu kad,,,ahakz...

    ReplyDelete
  17. wah! tq ika... jap lagi tikah email deails tikah yer. tq!

    ReplyDelete
  18. wahhhh...eksklusif nya...terbaik

    ReplyDelete
  19. nnt akak send ye... mula2 modem down. lepas tu monitor pulak.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com