first time



ini bukan entry first time jatuh cinta . lalalala . ini entry first time makan kat Kenny Rogers Roasters . hukhuk . khamis lepas ika buat medical check up, then sambil tunggu result yang sangat lambat tu keluar, ika dengan member pon keluar melantak . kitorang g melantak kat Tesco, Kota Bharu .


pusing punye pusing nak makan kat mana, last kitorang decide nak try makan kat Kenny Rogers Roasters nie . ika dengan member memang tak penah lagi makan kat situ . so, try la kan .


muka over excited nak makan . memang kaki melantak nie . hahahaha . semakin hari, semakin debab ^^







kesimpulannya, eh ? kesimpulan dah ? hahaha . makanan kat sini memang sedap . sangat tak rugi habiskan duit kt Kenny Rogers Roasters . berbaloi-baloi :P

serius nie ika bagitahu . memang sedap ! sampai rasa nak g makan berkali-kali kat sana . perghhh ! cuma ika rasa dia kena "extra"kan nasi tu untuk ika . lalalalala . macam tak cukup je nasi banyak tu untuk ika :P

14 comments:

  1. nanti mlam my buat.. hehe thanks ikaa :)

    ReplyDelete
  2. tak pernah pergi.tp awak kata sedap nty nak cuba try la.eheee

    ReplyDelete
  3. Alamak ika... Td akak ada type komen tertekan publish la..adoi lum abis komen la. Klu ika dh baca Nti buang je komen tu.
    segan kot salah taip. Yg penting akak nk ckp akak setuju part nasi tu...kan?

    ReplyDelete
  4. sedap woo.. ni citarasa lyla ni..

    ReplyDelete
  5. @Hidayah Bach xpe la akak.ika ok je.hukhuk

    nasi dia mmg sikit. hahahaha

    ReplyDelete
  6. wah..sha xpena p sni..mahal tul..xmampu

    ReplyDelete
  7. lama tak makan kenny rogers. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. @sHaR!Na eLyaNa hihihi..xde la mahal dik. biasa2 je ^^

    ReplyDelete
  9. @anisalya huhuhu..best kan kenny rogers roasters ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com