Segmen Kad Raya Ditutup !



yeah ! 100 bloggers telah pon selamat menyertai segmen simple : Kad Raya Cik Rongoks . tepuk tangan semua . hahaha . thanks semua yang sudi join ! anda sangat lah supportive :)


ika pon dh keluarkan senarai nama yang join, klik SINI :)

so, ika akan pilih pemenang guna random.org . dan disebabkan 50 keping kad raya edisi Cik Rongoks yang ika nak bagi , maknenye 50 bloggers yang akan dapat, ika akan buat entry pemenang by part la kan . tak kan gedebuk nak bagi 50 org terus . memang panjang la entry tu nnt .  satu part tu ika akan umumkan 10 pemenang . so, harap sabar ye menanti . hikhik . jenuh nak tekan random.org tu nnt . hahaha

yang tak berjaya, jangan nangis2 tau . . Insyaallah, ade rezeki lebih, tahun depan ika buat pulak . hikhik . terima kasih sebab sudi join, sudi komen, sudi singgah, sudi follow dan segala sudi la .


Selamat Hari Raya . eh ?

26 comments:

  1. adakah saya orangnye?hakhak..kemain berangan nak sungguh ni..harap2 ada lah terkena kan random tu,,tpi jrang nk bertuah ni..hukhuk

    ReplyDelete
  2. pakcik random, sila lah pilih saye

    ReplyDelete
  3. harap-harap bertuah la.. pilih la i, pilih la i ;) hehe

    ReplyDelete
  4. @Maisarah Azmi hahahha..g pujuk pak cik random tu cepat2. hikhik

    ReplyDelete
  5. Tak sempat nak join.. Huhu.. Takde rejeki.. Sobs! Btw, tahniah kepada semua yang dah join..! ^_^

    ReplyDelete
  6. kalau xdapat nak riau gak bley dak? haha

    ReplyDelete
  7. tahniah awal2 pada yang berjaya.

    ReplyDelete
  8. baik,....nak g check nama ira ada x..hehehehe :p

    ReplyDelete
  9. @Misz Mieza takpe..lain kali pulak ika buat yer ^^

    ReplyDelete
  10. dengan bangga hingga menitiskan airmata akak tak sempat join huhuhu...hantar kuih raya kat akak la boleh?? :P

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com