Segmen Ayu : Saya Blogger Dari



nak join segmen daripada Ayu :) . buat masa sekarang, ika dah jarang sangat join segmen, contest, giveaway . sbb pe ye ? jeng . jeng . jeng . hahahaha . tapi yg nie nak join la ^^


Saya blogger dari Kota Bharu, Kelantan ^^

ika nak tag kawan ika Aien . tp skrg dia tengah final exam . takpe la . nnt dia dah habis final, dia boleh join .huhuhu .


tarikh tamat :: 12 / 08 / 2012

31 comments:

  1. HEHEH ! kak , jum tubik gy kb mall :p

    ReplyDelete
  2. tq dear support ayu..t ayu updates ya..;-)

    ReplyDelete
  3. hye oghe kelate... sy pun join segmen ni jugak.. :)

    ReplyDelete
  4. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    snggah n follow dr selangor :)

    ReplyDelete
  5. hi...ritu sy bru gi klntn..hehe..follow sini..

    ReplyDelete
  6. Salam.. dah follow sini.. jemput la ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  8. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  10. wahh ! akak ore klate rupenye. HEHE. jalan jalan sini. :)

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  12. hai. sy dari segmen & negeri sama. :)

    ReplyDelete
  13. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  16. hye salam kenal..nurul blogger dr melaka tapi keja kat putrajaya

    dr segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    mama nurul asal dr kelate..kat kampung laut=)seronok kalu g sana

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen sama..kita dah kenal kan

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com