saya yg berumur 22 tahun



hari nie genap la umur ika 22 tahun . hahaha . tua sudah . eh ? muda lagi lah :P . thanks buat semua yang wish tak kesah la kat fb personal ika , kt fb cik rongoks, kat twitter, kat blog, dan yang berusaha untuk hantar mesej . . ika ucapkan terima kasih banyak-banyak :))


kejap je masa berlalu kan ? . Alhamdulillah, ika masih diberi kesempatan untuk menyambut hari lahir ika yang ke 22 tahun. 

ika harap lepas nie ika lebih matang . selalu je ada yang cakap ika tak matang . macam budak-budak . ika nak buktikan pada mereka itu yang ika nie dah besar ye . ika bukan budak-budak yang boleh diajak bermain masak-masak di belakang rumah . hahaha .

ika jugak harap lepas nie ika lebih pandai menilai mana yang baik dan mana yang tak berapa baik . ika nie susah sikit nak beza yg mana baik, yg mana buruk. hikhik .

ika jugak harap,  ika akan dapat capai semua yang ika nak dalam hidup ika . nak ade kete, nak ade rumah, nak kawen dan lain-lain :P

yang paling penting, ika harap ika akan sentiasa diberikan kesihatan yang baik . aminnnn :))


nota gigi :: pa ! i'm 22 years old now ! :)

38 comments:

  1. happy birthday........... to you :)
    semoga panjang umur murah rezeki

    ReplyDelete
  2. Hepi beday to u ye dik...wish u ol the best sesangat..weee

    ReplyDelete
  3. hri ni ke,? happy bday.. dah mmbesar... boleh KAWENNNN.. hehe, suke lh tu...

    ReplyDelete
  4. Siti Rohaida :: thanks kak ! ^^

    ReplyDelete
  5. selmt hari lahir cik rongoks, baru taw nama sebnar ika ye^^

    ReplyDelete
  6. nurfa22 :: yup.hikhik..haaaaa. yeay ! dh membesar :)) ooppssss. hahaha

    ReplyDelete
  7. chemija :: hahahhaha.. baru tau ke ? lalalala

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir buat eka yg ke 22.. smoga di panjangkan umur dan di murahkan rezki... amin

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir... tq atas doa itu...:)

    ReplyDelete
  10. Hepi birthday ika, semoga panjang umur, murah rezki dan dirahmati Allah selalu :)

    ReplyDelete
  11. hepi befday.. 22 tahun tu muda lagi.. sy ni haa dah tua.. 29 sudah.. hihi...

    ReplyDelete
  12. hepi besday..dah 22 tapi muka mantain 18 y/o..:D

    ReplyDelete
  13. happy birthday..moga murah rezeki selalu amin :)

    ReplyDelete
  14. heppy besday...jgn nakal2 tau..hihiih

    ReplyDelete
  15. my sempat bertegur dengan seseorang..
    dalam masa 7 minit jak umo dia daaa jadi 22 hehehe

    ReplyDelete
  16. slmt ulangtahun ke 22...

    saya pula baru 17...

    ReplyDelete
  17. Laaa dah 22 rupanya.. Ingatkan cik samprit yg dah tua... tak sangka cik samprit masih adik2.. hehe hepy bufday ye. ^_^

    ReplyDelete
  18. dah 22 ruapnya..hihi hppy belated birthday dear ♥♥

    ReplyDelete
  19. KorN :: aminnnn..thanks korn ! ^^

    ReplyDelete
  20. Puan Fifiey :: thanks akak ! ^^

    ReplyDelete
  21. IntanBerlian :: thanks akak ! ^^

    ReplyDelete
  22. DamiaZara :: thanks ! ^^ aminnn :))

    ReplyDelete
  23. Deqla manjew :: hahaha..tua tp nampak muda.ok la kan.huhu

    ReplyDelete
  24. Azzah :: ok.segan sudaaa. hahaha

    ReplyDelete
  25. izan mama mia :: thanks ! hikhik..nakal sikit2 bleh kan? lalala

    ReplyDelete
  26. MyMy :: hahahhaa..beruntungkan my ? lalalala

    ReplyDelete
  27. Uncle Jonni :: thanks uncle ! hahaha
    errrr..mudanye. hihi

    ReplyDelete
  28. Samprit Ungu :: hahahaha..ika dh tau samprit lg muda ;P

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com