saya ensem



tajuk entry takde kena mengena dengan ika :P ika bukan ensem, ika cute . hahahah . perasan sudah ! ^^

hari nie saja nak tepek gambar abang ensem kat blog . boleh jugak buat cuci mata sambil online nie . hahahaha . tapi nak tepek seketul je la . tak boleh tepek banyak-banyak, nnt boleh mendatangkan kemarahan oleh dia itu pulak . 


sebenarnya, ika berkenan kat baju dia tu je . hukhuk . tapi disebabkan dia agak ensem, so, tahap berkenan kat baju tu dah berkurang . jadi berkenan kat dia la pulak . eh ?

best gak ade baju cmtu . kalau yang badan tak berapa nak tough tu, boleh je nampak cam tough . tp kalau untuk perempuan, errrr . . takyah la kot buat baju cmtu . lain macam je nanti . hahahaaha .

okbai. entah pape melalut hari nie :P

29 comments:

  1. kalau pempuan cam kita pakai baju gitu errk, gila malu malu.. rasa tak pakai baju lg cantik kot ;) hehehe ~kita main2 cakap je tau

    ReplyDelete
  2. kalau pompuan pakai sure pelik giler!

    ReplyDelete
  3. kalau pompuan pakai sure pelik giler!

    ReplyDelete
  4. kalo aku pakai baju gini kompom bini aku pelangkung aku degan baldi,then bawak aku pi checkin Hospital Permai Tampoi

    ReplyDelete
  5. kah3... lawak la cik ika.. cik ika xboleh beli baju tu tau.. bahaya2.. :D

    ReplyDelete
  6. @babycomel hahahhaa..mmg pelik la kalau pompuan yg pakai.hikhik

    ReplyDelete
  7. tak dapat nak bayang kalau pompuan yg pakai baju ni.
    pasti kelakar..haha

    ReplyDelete
  8. ni bole buat baju ujan..mesti org pelik,knapa bukak baju time ujan..:D

    ReplyDelete
  9. org x emsem pkai bju ni pun emsem haha :D

    ReplyDelete
  10. bhaya entri ni cik rongoks... nasib baik bukan aurat.. haha

    ReplyDelete
  11. @chemija hahahhaa..hebad sgt kan ? lalalala

    ReplyDelete
  12. @Azzah hahahhaa..kan ? hujan mesti sejuk tp nampak cm xpakai baju ^^

    ReplyDelete
  13. hohoho..jgn la ade bju pmpuan cenggini..hihi

    ReplyDelete
  14. 1st time tengok baju lelaki mcm ni...sebelum ni banyak tengok yg baju pompuan jek...hhehehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com