posto ! posto !



hari nie takmo citer pasal kebakaran . hari nie saje gedik nak tunjuk kad raya kitaaaa . kad raya blog Kesah Cik Rongoks . kad raya yang akan dihantar kepada mereka yang bertuah itu ^^



design tu ika tempah dengan Wan Hazel again . hikhik . ika suka hasil kerja dia . semua benda ika tempah dengan dia . ika puas hati dengan hasil kerja dia . dan for sure la dia seorang yang peramah sampai ika rasa macam dah lama kenal dia ^^



kad raya nie ika print out sebanyak 81 keping . 68 keping untuk bloggers dan lagi 13 keping untuk kawan-kawan ika . nak buat kad raya nie perlu banyak masa . sbb buat sendiri kan ? so, kena rajin la sikit .

kena rajin potong . kena rajin tulis . kena rajin bina ayat . kena rajin tampal setem . kena rajin hias-hias sikit . dan kena rajin semua la . semua tu perlukan kesabaran yang sangat tinggi ^^

satu hari ika amik masa untuk potong kad raya, tampal setem . dan satu hari suntuk ika tulis ucapan dalam kad raya tu . even ringkas tapi penat woooo . satu hari lagik ika tulis alamat rumah korang . malas nak print out . hahaha . 

so, ika mintak maaf awal-awal la yer sebab tulisan buruk . hahaha . tulis sendiri tu . sila tacing :) hahaha .

Insyaallah ika akan poskan kad raya tu hari Rabu sbb hari rabu ika dah mula keje tanam anggur kat rumah . so, ade banyak sangat masa lapang ika . hikhik .

44 comments:

  1. heheheh...rajin...posto-posto heheheh

    ReplyDelete
  2. yeye nanti hari-hari tunggu kad raya dr cik rongoks kita ni.. kalau tak sampai mesti nak ambush abg posmen tu ;) hehe

    ReplyDelete
  3. rajin buat kad raya.. lama sudah gua x terima kad raya.

    ReplyDelete
  4. owh kad raya tuk saya.. rajin tul cik ika nie..;)

    ReplyDelete
  5. wahhh... menarik kad raya die.. =P

    ReplyDelete
  6. wah..ika mmg terbaik ar kad raya tu..ekslusif! jeles la...x sempat nk join....
    pa pun tahniah pd yg menerima nanti

    ReplyDelete
  7. rajin nya.. :D
    best tu dpat kad raya..muehehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh...mmg rajin la ika ni...heheh

    ReplyDelete
  9. Sis, nk mintak tolong boleh~~
    help me please for the survey~ TQ!!!

    http://diagonallife.blogspot.com/2012/07/survey-about-inner-help-me-please.html

    ReplyDelete
  10. alolo kesian ika penat ea.. cantik la kad tu!!! kad belum sampai rumah lagi dah tahu rupanya.. baru ingat nak surprise2.. ekekeke! =D

    ReplyDelete
  11. banyaknya!!! hehehe.. meriah lah kan?? hehehe.. jadi semangat pulak nak raya ni... hehehe

    ReplyDelete
  12. Memang tak sabar la , cute je =) , hari-2 dok tunggu dpan peti surat . Haha

    ReplyDelete
  13. bagusnya ika... huh.. tak sabar..

    ReplyDelete
  14. wan hazel mmg kreatif dan hebat!

    ReplyDelete
  15. waaaaa
    comel nyeeee.
    murah tak.comel comel.

    nak terjah

    ReplyDelete
  16. untunglah sapa yg dapat kad raya tuuu

    ReplyDelete
  17. waa..cnteknye kad raya cik ika

    ReplyDelete
  18. alololo
    kenapa tomei sgt kad raya tu
    heeee
    nak jugak
    wuwuwuwuw...

    ReplyDelete
  19. wahhh... comel kad raya 2... sape la yg brtuah dpt kad raya dri cik ronggoks...

    ReplyDelete
  20. yui mmg suka hasil wan..suka2..tak sbrnya nak terima..hihi.

    ReplyDelete
  21. sila tengok entry nie kalau nak tau siap jawab yang betul :)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/pemenangnye-ialah.html

    ReplyDelete
  22. nostalgianya ber kad raya..:)

    ReplyDelete
  23. bestnye ada kad raya sendiri....

    ReplyDelete
  24. wah bestnya..untung la siapa yang dapat tu..hehhe

    ReplyDelete
  25. Wah cantik kad raya dia... Kak M nak satu...ha ha ha.. salam Ramadhan Cik Rongoks..

    ReplyDelete
  26. wah.. siap tempah lg... bestnya... mesti cantik! :-)

    ReplyDelete
  27. wah.. siap tempah lg... bestnya... mesti cantik! :-)

    ReplyDelete
  28. adehhh... pic tak keluar. layan je la bila kad dah sampai nnt.

    ReplyDelete
  29. tempah punya ye..mestilah ctik ni..

    ReplyDelete
  30. cantiknya.. akak punye simple2 je. adoi malunya...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com