Pemenang Segmen Kad Raya :)



yeah ! pertama sekali ika nak ucapkan Terima Kasih banyak-banyak kat korang semua yang sudi join segmen ringkas daripada ika . dan ika dah "up"kan hadiah kad raya tu kepada 50 keping . 


dalam entry sebelum nie ika ade cakap nak buat entry by part pemenang tu  tp skrg dah tukar fikiran . hahaha . ika akan listkan 50 pemenang tu dalam entry nie :)


Adakah anda yang bertuah itu ?
**yang ika dh potong & kaler merah tu maknenye ika dah dapat details :))


19. http://fanomena.blogspot.com
56. http://ayuejean.blogspot.com
93. http://yayaonly.blogspot.com
18. http://norumara.blogspot.com
36. http://kisahsidairy.blogspot.com/


89. http://cikodahgebu.blogspot.com/
20. http://qaseh-noor.blogspot.com
96. http://unflyfaker.blogspot.com/
94. http://nadiaelena.blogspot.com/
65. http://mylovely-fieda.blogspot.com


83. http://babaharin.blogspot.com/
90. http://luvisus.blogspot.com
16. http://sepisorangperindu.blogspot.com/
8. http://kimijamai.blogspot.com
64. http://nothingzorro.blogspot.com/


34. http://b1tt.blogspot.com
23. http://www.jalanjatuhdanbangun.blogspot.com
84. http://dearsuperduperstar.blogspot.com/
43. http://mamaaerish.blogspot.com/
73. http://sampritungu92.blogspot.com/ 


54. http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/
77. http://akubencihitam.blogspot.com/
29. http://coratcoretkuini.blogspot.com
71. http://eliefibresz.blogspot.com
15. http://ummi-iman.blogspot.com/


27. http://diaryon9ika.blogspot.com/
70. http://www.dekniemyeyes.blogspot.com/
10. http://miszcaah.blogspot.com
66. http://iniblogecha.blogspot.com/
17. http://nusha1706.blogspot.com


3. http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/
42. http://www.faqihahhusni.com
82. http://farraprincess.blogspot.com/
14. http://nuansapengembara.blogspot.com/
53. http://inspirebunny.blogspot.com/


98. http://eimah2328.blogspot.com
28. http://www.nurlyla.com
67. http://ramaramacomel87.blogspot.com
30. http://iza-zaty.blogspot.com
52. http://opzzpinky.blogspot.com/


1. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/
13. http://beescolor.blogspot.com/
78. http://arjunapopkorn.blogspot.com
86. http://alynnnyzaa.blogspot.com/
26. http://loves313.blogspot.com


81. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/
59. http://herba-tihara.blogspot.com
44. http://nurfatinatikahmohdsharudin.blogspot.com
35. http://namaakuhanna.blogspot.com/
88. http://anzulnashome.blogspot.com/



semua pemenang, sila emelkan ika NAMA PENUH dan ALAMAT korang yer kat emel ika nooratikahramli@ymail.com . tulis title tu PEMENANG . senang sikit ika nampak . hikhik . then, bagi jugak link URL BLOG korang . nnt senang ika nak check sapa dah bagi details :)


lepas korang sent details tu, ika akan reply menandakan ika dapat details korang tu sbb takut ade yang sent tapi ika tak dapat .

ika bagi korang masa selama 5 hari . start hari ahad sampai la khamis nie . lama kan ? hahaha . kalau dalam masa tu korang tak hantar details, ika bagi kat orang lain kad raya tu ^^


yang tak tersenarai, xmo sedih2 tau . Insyaallah blogshop ika dgn member akan buat segmen jugak 2, 3 hari lagi tapi kt FB la . hahaha . hadiah dia pon best ! ^^ . pape hal, ika akan inform korang yer :)

121 comments:

  1. tudiaaaa ats sekali nama..hahaha..yeahhh xsbr nk tggu kad raya..hhahaha..mekasih ;-)

    ReplyDelete
  2. Cik Bunny dah hantar. chack ya =)

    ReplyDelete
  3. NAK SEDEY JUGA SBB TAK DAPAT..HUHUHUHU..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah,tahniah semua n mekasih ika :)

    ReplyDelete
  5. @hairy rezeki :) hari tu beria sgt cakap tak dapat. hahahaa

    ReplyDelete
  6. dah agak.kalo guna random mang tak bertuah,,hakhak..btw,tahniah yang dapat:)

    ReplyDelete
  7. sedih x dapat..huwwaaaa..hee

    cik ika boleh tak bg link blog
    wan hazel :)

    ReplyDelete
  8. fuwaa.. banyaknya. klo xdpt nk nangis tepi koridor dh ni. xD

    ReplyDelete
  9. @BiskOt hahahah..nape nk nangis tepi koridor pulak :P

    ReplyDelete
  10. wahh..thanks ika...cik siti da anta details....heheh...ingatkan tak dapat da kad raya dari ika...scroll sampai nak abes page baru nampak link blog...heee

    ReplyDelete
  11. tahniah smua..sha dpt kad raya..jgn jeles hehe

    ReplyDelete
  12. Tak sempat nak join :(
    BTW , tahniah dapat kad raya ! :D

    ReplyDelete
  13. alhamdullilah.. kita dah sent detail..:)

    ReplyDelete
  14. yeayh! yeayh!

    ika, saya dah bagi detail kt email awak taw. kalau x dpt, inform balik ye. muehehehe.. tak sabar nak tunggu kad raya awak tu. teruja ni. maceh sesangat!! weeee.. ^_^

    # peserta no. 94 =D
    http://nadiaelena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah, terpilih. Tq awk :)

    ReplyDelete
  16. yeay.. bakal dapat kad raya dari ika.. jap ye. hantar emel jap.

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..rezeki di bulan ramadhan.tak pernah menang b4 dis msk pe2 GA or segmen..tp kali ni rezeki..thanks CR..da send details da.. :D

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah, tak sgka terpilih..
    yui dah send detail.kalau tak dpt, leh gtau len ea. TQ dear.

    ReplyDelete
  19. thanks ieka syg...done email....

    ReplyDelete
  20. Dpt kad raya lah akak tahun ni... Dari jauh pula tu..
    Akak dah Email. Kalau tak jumpa tgk kat spam box ya.
    Terima kasih CR. Duit raya jgn lupa selit ya utk iman :)
    Gurau je..

    ReplyDelete
  21. wahh teruja ni dapat kad raya...hahahha tq! congratulations kat pemenang lain...selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  22. wahhh , tak sangka menang . btw tahniah jugak kepada yang lain :)
    Udah sent detail :D

    ReplyDelete
  23. dah send email.. dapat reply dah pun.. thanks! =)

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah :) Menang jugak akhirnye !! thx kak . nnti sye hntr emel <3 *SUKENYEE

    ReplyDelete
  25. dh hntr detail :) thx again :)

    ReplyDelete
  26. yeahhh dpt kad raya.. da antr detail da.. =)

    ReplyDelete
  27. Wahhhh.. Ade nama korn la.. Nnti korn kasi detail eh..

    ReplyDelete
  28. as-salam ika..

    terima kasih bebanyak dan tahniah kepada semua pemenang.. :)

    syieda dah emailkan kepada ika.. :)

    ReplyDelete
  29. tahniah pd semua pemenang... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  30. Tak sangka nama CikOdah tersenarai.Terima Kasih..

    ReplyDelete
  31. alhamdulillah..no 65 dh sent detail..

    ReplyDelete
  32. ala mlepas.. Xpo lah. Tahniah kpd pmenang.. ;D

    ReplyDelete
  33. yeayyyy no 18 muncul... dpt kad raya cik rongoks...!! hihi..alhamdulillah... mekaceh yer.. dah emel dah... =)

    ReplyDelete
  34. terima kasih... saya no 70...
    tunggu kad raya je ni..heheh

    ReplyDelete
  35. alhamdulillah...rezeki...

    cik awin dh email detail ;)

    ReplyDelete
  36. Da Send Emel..Wah dapat kad raye la tahun nie..da lame xdpt..haha

    ReplyDelete
  37. ERM nak jugak.. tak dapat nak join sebab berukband wat hal plak.. tak boleh bukak :(

    ReplyDelete
  38. wahhh 29 disini..hehe..nti ayu antar detail ya..arini baru on9 kt umh takda internet..sory tau dear ;-)

    ReplyDelete
  39. As salam...

    Tahniah kepada semua pemenang bertuah...

    Cik Ika,, akak dah email detail seperti yang diperlukan ke alamat yang telah tertera ye...

    Terima kasih sekali lagi...

    ReplyDelete
  40. kami dpt yer? wahhhhhh mcm x cayer jerk tq yer...
    kami no 43 ;p
    jap nk emel :)

    ReplyDelete
  41. @Siti Rohaida hihihi..ika pon dh lama x dapat . weee ~

    ReplyDelete
  42. @Saleha hukhuk..next year pulak ika buat :))

    ReplyDelete
  43. @Saleha hukhuk..next year pulak ika buat :))

    ReplyDelete
  44. yeahh menang no82...tq cik rongoks

    ReplyDelete
  45. tahniah pada yang dapat kad raya tu ye...

    ReplyDelete
  46. x bertuah la kali ni.. hehe

    ReplyDelete
  47. x smpat nk join..kekekee..lmbt tol akk mu ini..wakakaka :p

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. @oshin-jamel hahaha..tu la pasal.pe la akak nie. huhu

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. akak dah hantar emel..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    thanks ika :-)

    ReplyDelete
  52. tq kak ika, wah 73 tuu... hehe adk dah email detail kat akak. ^_^

    ReplyDelete
  53. ala...tak terpilih....huhu..
    sedey.. ;)

    ReplyDelete
  54. huhu,sedey,tak terpilih :(...takpela,xda rzeki lg..hehe

    ReplyDelete
  55. sy bru blk orientasi week. harap masih sempat.. sy hantar kt email.. tq.. ;)

    ReplyDelete
  56. salam cik ika..
    thanks sesangat bg kad raye hari tu..yeye dapat raye dari ika..
    nak sorry morry kat cik ika sbb baru skrg cik siti nie dapat berblogging..
    baru beransur pulih dari sakit...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com