pemenang baru kad raya



semalam ika dah buat entry untuk pemenang yg belum hantar details bagi pemenang segmen kad raya . dan ika hanya dapat 2 sahaja daripada 5 yang menang tu . ade lagi 3 orang yang belum hantar details .

so, hari nie ika nak bagi 3 kad tu pada pemenang yang baru . jom tengok sape yang dapat ^^


http://hanifidrus.blogspot.com/


http://winkwinkwinky.blogspot.com


http://dismybelog.blogspot.com

ok. kat atas tu pemenang baru . sila hantar details korang kat emel ika, nooratikahramli@ymail.com ataupon pm ika kat fb page KESAH CIK RONGOKS ataupon DM ika kat twitter


Nama ::
Alamat ::
URL Blog ::


ika bagi masa sampai hari Ahad, 29 Julai 2012 :)
harap maklum .


nota gigi :: nak sambung tulis ucapan kat kad raya ^^

24 comments:

  1. rugi la depa yg x bg alamat tu kan..huhu...untung pulak pada pemenang baru..x sabar nk tggu kad raya cari cik rongoks ni... :)

    ReplyDelete
  2. bestnya diaorg dpt kad raya...tahniah2...

    ReplyDelete
  3. kalau depa xmau, baby mau ;)
    hehe

    ReplyDelete
  4. nak cuba utk akaun 1 lg la. mna th dpt juge. hek3

    ReplyDelete
  5. apasal la diorang tak kasik alamat kan..rugi woo..zaman skrg tak byk org nak kasik kad raya dah..kan..?
    :)

    ReplyDelete
  6. salam

    tahmiah kepada pemenang bertuah ;)

    ReplyDelete
  7. x sbr nk dpt kad raya dari ika :D

    ReplyDelete
  8. hihihi..ira da anta kan..:p

    rugi la y xhantar tu..hukhuk

    ReplyDelete
  9. Ehh nk jugakkk..sy tlepas pndg ke..hukhuk xdak rezeki

    ReplyDelete
  10. ika nm akak ke yg naik heheeee...suke3...jap akak emel details kat ika okay (^__^)...thanks ika

    ReplyDelete
  11. akak dh emel ika...cer cek tgk..kalu xdapat gtau akak k..klu dpt pun gtau gak heheeee

    ReplyDelete
  12. tahniah...tak saba akak nk tguu kad ni

    ReplyDelete
  13. eh eh , hiksss itu url sis tu :p .. oke .. dah hantar detail kt email :) MACIH ika :p Lebiuuu

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com