panggilan terakhir pemenang kad raya



ika dah siap tulis alamat korang yang bakal dapat kad raya daripada blog ika nie . so, tinggal nak tulis ucapan je nnt . hukhuk . ika akan pos by part . yang dok Sabah & Sarawak, ika akan pos dulu :) . then, ke negeri di selatan, pastu utara, pastu barulah pantai timur :P

ika mohon sangat-sangat kepada 5 lagi blogger yg belum hantar details kat ika . ika dah bagi masa 5 hari untuk korang hantar details :)


so, esok ika akan cari pemenang baru sekiranya korang masih belum hantar details kepada ika . ika tunggu sampai pukul 9 pagi, 27 Julai 2012 . aci tak ? hahaha . ika dah bg extra masa tuu .

20. http://qaseh-noor.blogspot.com

66. http://iniblogecha.blogspot.com/

14. http://nuansapengembara.blogspot.com/

35. http://namaakuhanna.blogspot.com/

88. http://anzulnashome.blogspot.com/


kalau korang dah sent, gtau ika yer . bila ika dah dapat details korang tu, ika akan potong nama kat atas nie . kalau tak potong tu, maknenye ika tak dapat la tu :(


korang boleh klik SINI utk tengok keputusan penuh :)

20 comments:

  1. kalau pantai barat bila ika?hehe..

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang menang tu...

    ReplyDelete
  3. tahniah pemenang tu...kalau taknak bagi jijah je..hahaha

    ReplyDelete
  4. Bestnya dpt kad raya... Bagi kat akak jer ler kalo gitu...hehehe...

    ReplyDelete
  5. haiiishhh...derang x nak bg akak je lah..hehehe...
    suka klu dpt surat...

    ReplyDelete
  6. Adoi terlepas la nak dapat kad raya dari cik rongoks.. Sesiapa yg tak mau gitau M yek. Ha ha.. Bleh M take over kad raya tu...,

    ReplyDelete
  7. alamak.. cepat2 bagi alamat kat ika kepada sape yg belum bagi tu..

    ReplyDelete
  8. tahniiah pd yg bertuah memiliki kad raya di atas..cepat!! pon! pon! kang melepas pulak kad ry tu...

    ReplyDelete
  9. sorry.. i do participated for induction week 22-26 july.. smlm bru dpt on9.. tq yep

    ReplyDelete
  10. tahniah pd yg menang ye. xnk pos kt akak ni ke. hehehehe :D

    ReplyDelete
  11. huwaaa
    untungla dpt kad raya nnti
    heee :D

    ReplyDelete
  12. klu dorg tak ambik..bg abg jebat jela eh hehe

    ReplyDelete
  13. part ira bila?hihihi :p

    salam ramadhan ika..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com