nak tengok air I LOVE YOU ?



malam nie nak tunjuk kat korang air I LOVE YOU . penah dengar ? huhuhu . ika biasa kalau g makan kat kedai dengan member, selalu tanye, "eh, korang nak air ape?" . then, masing2 jawab la, "nak I LOVE YOU, I MISS YOU, I NEED YOU" . hahaha . amik kau ! sekali air tu btol2 ade :P


yang kat atas nie, abang ika . sama tak muka kitorang ? lalalala . dia dgn gf dia la yang bawak ika g melantak kat Noodle Station, KB Mall . ok . abaikan . 

jom tengok air I Love You . serius ika cakap air nie memang nama dia I Love You tapi nama penuh dia sebenarnye I LOVE YOU Lemonade :)


air nie bagi ika tak sedap . hahaha . ika la gatal sangat nak try air nie mentang-mentang nama dia I Love You . lagi satu ade air I Miss You . yang tu lain kali ika nak try .

rase dia mula-mula pahit . pastu baru rasa sedap . tu komen dari gf abang ika la . memang ika yg order air nie tapi sbb rasa dia ika tak suka, ika order air lain pulak . air nie, gf abang ika yang minum . hahaha

gf abg ika cakap, macam percintaan la . mula-mula rasa pahit . pastu baru dapat rasa kemanisan nye dalam percintaan tu . hahaha . kemain jiwang ayat dia . wakakaka .


yang nie pulak Iced Lychee Tea :) . air untuk abang ika . hukhuk . kemain banyak air dia sampai jeles ika =.="


yang nie Iced Hazelnut Chocolate . sekali nampak cam air milo beng je . try rasa . perghhhh ! sedap woooo :)


nie la makanan ika . hukhuk . sedap tau . nampak je cincai cincai macam tu . hahaha . yang nie nama dia Curry Kuey Teow Soup :) sedap memang sedap tapi sayang dia letak tauge dalam tu . ika mane la makan benda tu . nasib baik abg ika tu sudi kutip tauge tu . hahahaa .


td kan ika ade bagitahu ika order air lain sbb I Love You tu tak sedap . nie la air yang ika order tu . nama dia Sunrise . memang sedap  ! puas hati sangat . berbaloi-baloi . hikhik

ika memang kuat makan :) . ika suka try makanan dan minuman baru ^^

20 comments:

  1. mcm2 la name minuman yea.. air i hate you xde ke?? hehehhe

    ReplyDelete
  2. omg...1st ngr air i love you..haha,so nice

    ReplyDelete
  3. @~Sweet Honesty~ tau xpe..hahaha..air tu blom ade lg. hikhik

    ReplyDelete
  4. sungguh market name air..air i hate you ade tak?ahakz..zzzzzzzz

    ReplyDelete
  5. @Pecinta pink^^ kan ? hahaha.. i hate you blom ade lg.hikhik

    ReplyDelete
  6. Air kopi Kimi Jamai ada x kat situ? ahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha... macam2 nama ada untuk air ni ye...

    ReplyDelete
  8. i need u ada x?haha

    nmpk sedap sunrise tu..hihi

    ReplyDelete
  9. @Juliet_iRa~" yg tu pon blom ade lg. hikhik.. sunrise tu mmg sedap ! ^^

    ReplyDelete
  10. ika murah x makanan kat c2? hehe

    ReplyDelete
  11. hak2, tpi ade gak org kapel mula2 manis. pastu jdi phit..

    sunrise yg sedap ye ika? macam2 nama dia.. tapi nmpk sedap... woo, x sbar berbuka..

    ReplyDelete
  12. @Nurlyla ade jugak cmtu. huhu
    'sunrise tu mmg sedap :))

    ReplyDelete
  13. kat petaling jaya ade 2 kedai yg kak bunga tau ade name air ni...restoran murni...harga dia 1 cawan RM5...tapi puas ati la sebab gelas besa...mcm2 nama ade...tapi air i luv u die memg sedap...ade 3 layer...hehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com