mereka yang join



dua tiga bulan lepas #eh. dua tiga hari lepas ika ade buat segmen yang sangat mudah . sangat simple . then, ade 21 bloggers yang join . terima kasih buat mereka :) . dan terima kasih jugak buat yg komen entry tu . hukhuk



jom tengok sape yang join ^^





ika akan masukkan semua 21 blog nie dalam bloglist ika sampai ika rase nak buat bloglist baru . maybe 2, 3 bulan lepas nie pulak baru ika buat . hahaha :)

dan ika akan start review blog yg join nie mulai esok :) . thanks ^^

14 comments:

  1. YohoOoo..
    bleh blogwalking hehe

    ReplyDelete
  2. gud luck utk semua yg joined..huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe..thanks iqa..jemput2 datang

    ReplyDelete
  4. awk review saya terjah yer :D

    ReplyDelete
  5. luqman zakaria :: huhuhu.gudluck jugak :))

    ReplyDelete
  6. Maisarah Azmi :: jemput2 la semua yer ke blog sara comel.hukhuk

    ReplyDelete
  7. miss YUI :: hahaha. xpe . nnt ika buat lagi yer :)

    ReplyDelete
  8. thanks buat Ika juga sbb sudi buat segmen. Hee :D

    p/s : nak wish bday lagi sekali la kat sini. Happy birthday Ika :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com