LDD Closet & Shop (Mesir)



ika nak share satu page online shopping untuk korang . page nie sesuai untuk lelaki dan perempuan . owner page nie kawan ika masa sekolah menengah dulu  dan sedang menuntut di Mesir . so, nak tolong kawan ika nie promotekan page dia . hihihi . 



macam-macam ade kat page tu . korang bagitahu je nak barang ape dari Mesir, insyaallah kawan ika tu akan usaha untuk dapatkan barang tu ^^


Anything you want from Mesir, U can tell me, and I'll try to find the best products for you. Just PM for anything.. Jika awak inginkan barang-barang Mesir, walaupon tiada dalam gambar LDD Closet & Shop, awak boleh mesej LDD Closet & Shop dan kami akan cari barang terbaik untuk awak. InsyaAllah :)



antara barang-barang yang dijual ::










dan yang best, korang boleh runding harga dengan dia . insyaallah kawan ika akan berikan harga yang terbaik untuk korang :)


korang boleh tengok Customers Feedback kat SINI ^^


ika sendiri pon penah beli shawl dengan member ika nie. shawl daripada Mesir . ape yang ika boleh kongsikan dengan korang, harga dia sangat berpatutan  dan shawl tu tersangatlah selesa :))



nie la shawl yang ika beli tu . serius . memang sangat selesa . kain dia lembut . sangat senang nak jaga :)


untuk tahu lebih lanjut tentang LDD Closet & Shop nie, boleh la ke page dia kat FB . tekan SINI ^^

34 comments:

  1. wah..boleh terjah nih..hihi

    **mood sy sdg rancak mncri blogshop...kmudian, tgn gatal menekan mngisi form order..hihi

    ReplyDelete
  2. tgk ni teringt nk beli kat mak..hehe

    ReplyDelete
  3. wahh bez jgk klu raya pakai jubah kan .;-)

    ReplyDelete
  4. arghh.. korn x minat shopping on9... tmbh2 lak brg pempuan..

    ReplyDelete
  5. @are_lin@yu yup..ika pon teringin gak pakai jubah.hihi

    ReplyDelete
  6. @KorN hahahhaa..beli untuk mak la korn :P

    ReplyDelete
  7. kebetulan biras pun baru balik drpd Mesir.

    ReplyDelete
  8. wah menarik niee
    leh lah nanti akk terjah ;)

    ReplyDelete
  9. wahhhh...cam best ja ni...hehhe

    ReplyDelete
  10. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html marilah join sini dear. banyak hadiah menarik

    ReplyDelete
  11. Menarik2! Terus terjah! Hehe.. Thanks for the info! ^_^

    ReplyDelete
  12. menarik nie, ^^ kene tunggu ujung bulan nie hee

    ReplyDelete
  13. my kakak suka la beli2 on9 camni.. nanti nk bgtau dia la

    ReplyDelete
  14. @babycomel hihihi..nnt jgn lupa gtau dia yer ^^

    ReplyDelete
  15. bnyak gak barang dia jual ea.. terjah sekarang jgak.. lyla mmang suka beli online ni..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com