Kenali Mereka | Part 7





hari nie part yang last ika nak kenalkan blog pada korang . korang dah kenal 18 blog . hari ni ade 3 lagi blog yang ika nak kenalkan :)



http://www.emocutez.com pemilik blog, Korn . 

http://www.emocutez.com ika pon taktahu nama sebenar dia pe. hihihi . korn . cute nama tu . lalalalala .

http://www.emocutez.com blog dia best ^^ 

http://www.emocutez.com tak percaya ? sila ke blog dia . hahahaha



http://www.emocutez.com pemilik blog, Ieda .

http://www.emocutez.com blog Kak Ieda nie macam2 ade . huhu .

http://www.emocutez.com pasal kehidupan dia . pasal kesihatan . masak-memasak dan banyak lagi la .

http://www.emocutez.com ika suka tengok anak-anak dia yg comel tu. haishhhh



http://www.emocutez.com pemilik blog, Nur Atikah :)

http://www.emocutez.com nama kita sama la. hahahaha . cuma yg Nur tu lain . lari topik pulak . lalalalala

http://www.emocutez.com Atikah nie baru je umur 14 tahun . alahai muda lagi . hukhuk

http://www.emocutez.com nak tengok blog dia , jom


done ! siap sudah kesemua 21 blog ika review :) . thanks buat semua yg join segmen ika yg simple tu . then, ika dh review semua yg join segmen tu kan ? ^^

lain kali ika buat lagi yer segmen review nie . bila ade masa kelapangan even ika nie memang selalu je ade masa free . hahaha . nak cakap tak bekerja, ika memang bekerja . lalalala . 

17 comments:

  1. baguih juga wt gini.
    terjahhh kehkeh

    ReplyDelete
  2. huh? adekah itu saya?
    huh? *sambil gosok2 mata... hehe.. thanks iqa

    ReplyDelete
  3. @KorN hahahhaha..percayalah korn. lalala

    ReplyDelete
  4. segmen yg bagus....nak jugak..:P

    ReplyDelete
  5. @Yuni Aisyah thanks ! .insyaallah nnt ika buat lagi yer ^^

    ReplyDelete
  6. nice entry! hi im already follow ur blog. feel free to visit n follow my blog back. thanks :)

    ReplyDelete
  7. blog yg best2.. lebih2 lagi blog @KorN

    ReplyDelete
  8. da 15 thun xjejak kaki ke pengkalan chepa.. wah cntiknye gmbr2 dlm entri ni

    ReplyDelete
  9. wahhh best la ada review2 blog lagi...

    ReplyDelete
  10. @Bitt (doubleIS) hihihi..insyaallah nnt ika buat lagi yer ^^

    ReplyDelete
  11. Bila Plak Nak pilih Blog saya Nie..alahai..Hahaha

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com