Kenali Mereka | Part 6




entry kali nie ika nak review lagi 3 blog . tak sangka dah review 15 blog . huhuhu . maknenye dah 15 blog yg ika kenalkan pada korang kan ? ade lagi 6 blog yg ika belum kenalkan . jom, kenal 3 blog untuk hari nie ^^



http://www.emocutez.com pemilik blog, Encik Zaharin .

http://www.emocutez.com dia blogger yang peramah :))

http://www.emocutez.com kalau korang nak kenal, silalah ke blog dia ^^

http://www.emocutez.com ika suka baca ayat dalam setiap entry dia. ayat dia takde la skema . cam ayat time kita sembang2 pon ade . huhu


http://www.emocutez.com EZ ade buat segmen kat blog until 25/7 nie.so, jom pakat join ramai2 ^^




http://www.emocutez.com pemilik blog, Ayesha Ramlee .

http://www.emocutez.com blog dia sangat kemas . ika suka ! ^^

http://www.emocutez.com Kak Ayesha nie dh lama berblog. sebelum ika lagi. kira cam senior la nie . since 2009 lagi . hihi

http://www.emocutez.com Kak Ayesha ade bukak tempahan biskut raya . so, korang yang berminat nak tempah biskut raya nnt, boleh la order dgn Kak Ayesha :))




http://www.emocutez.com pemilik blog, Cik Atie .

http://www.emocutez.com blog Kak Atie nie comel ^^

http://www.emocutez.com simple dan kemas :)

http://www.emocutez.com nak kenal dgn dia, jom ke blog dia !


done untuk hari nie . esok 3 blog lagi akan ika review . dan esok jugak part yg last . huhuhu . tinggal 3 saje lagi blog yg ika belum review . siapa blogger itu ? kena tunggu esok la :P

10 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com