Kenali Mereka | Part 5




part 5 sudaaaa . . hip hip hoorey :) . di hari jumaat yang mulia nie, 3 lagi blog yg ika nak sharekan dengan korang . huhu . siapakah mereka ? jom !



http://www.emocutez.com pemilik blog, MyMy

http://www.emocutez.com nie antara blogger yg sangat rapat dengan ika.kan My ?

http://www.emocutez.com kitorang kenal 2 tahun yang lepas. hahaha.mase tu ika dan My nie baru start nak berblog ^^

http://www.emocutez.com suka tengok header dia yg ade benda hijau tu even ika geli. hikhikhik

http://www.emocutez.com My nie sangat baik yer. nak kenal dia, sila la ke blog dia yg berwarna pepel tu :)

http://www.emocutez.com blog dia kemas ^^


http://www.emocutez.comMy ade buat segmen kat blog dia . so, jom join ramai-ramai




http://www.emocutez.com pemilik blog, Maisarah Azmi :)

http://www.emocutez.com blog dia best sbb selalu ade entry yg macam tunjuk benda2 yg kita tak pernah tengok. cam SINI, dan SINI

http://www.emocutez.com blog Sara nie pon kemas .

http://www.emocutez.com banyak entry yang menarik  ^^




http://www.emocutez.com pemilik blog, Caah .

http://www.emocutez.com yang nie ika kena panggil Kak Caah . dia lahir tahun 1986 . hukhuk

http://www.emocutez.com sekarang, dia tengah buat "Simple GA Caah" . so, korang yang minat join GA nie, bleh le terus ke blog dia .

http://www.emocutez.com sambil terjah, sambil join GA . kan ? huhu . mane tahu kot2 ade rezeki korang menang GA tu ^^


done untuk hari nie. sudah 15 blog ika review . huhuhu . sedar tak sedar kan ? tinggal lagi 6 blog yang sedang menunggu giliran :))

10 comments:

  1. Maisarah Azmi :: welcome dear ! ^^

    ReplyDelete
  2. PinkUmmi :: jom sama2 terjah ^^

    ReplyDelete
  3. bakal diterjah semua bloggg yg ohsemmm ohsemm niii :)

    jemput dtg singgah n follow blog sambil join GA,
    http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/

    done following u :)
    #1180

    ReplyDelete
  4. Bun-Bun-Reyn-Pyon :: thanks ! ^^
    insyaallah nnt ika join :))

    ReplyDelete
  5. akak pun wat entry khas tuk ika...
    http://miszcaah.blogspot.com/2012/07/kisah-cik-rongoks.html

    ReplyDelete
  6. anisalya :: yup akak.huhu. ade 21 blog yg ika review ^^

    ReplyDelete
  7. caah :: hukhuk..thanks akak ! terharu T_T

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com