Kenali Mereka | Part 4




9 blog dh direview . kali nie 3 lagi blog untuk ika review . bagi yang belum tengok blog mane yang ika dh review sebelum nie, tekan je kat atas tu . ika dh linkkan ke entry tersebut :) . 

jom tengok blog mana pulak ika nak review kali nie ^^



http://www.emocutez.com pemilik blog, Sha .

http://www.emocutez.com perkara pertama yg ika akan ingat bila masuk blog sha nie ialah kawan baik ika . nama dia pon sya . dan perkataan kechek tu pon mengingatkan ika pada kawan baik ika tu . hukhuk

http://www.emocutez.com cursor dia coklat ! hahah . i like ^^

http://www.emocutez.com blog dia simple but nice :) 



http://www.emocutez.com pemilik blog, Sandiwara Langit :)

http://www.emocutez.com suka tengok header dia . hukhuk

http://www.emocutez.com blog dia pon simple . kemas . tak de la serabut kan ? ^^



http://www.emocutez.com pemilik blog, Kak Nur :)

http://www.emocutez.com ika suka baca blog yg banyak mengenai personal life diorang . sama cam blog nie .

http://www.emocutez.com kalau korang nak tahu banyak lagi pasal Kak Nur, jom kita terjah blog dia :P


ok ! done untuk hari nie . 9 lagi menanti :) huhuhu. seronok jugak buat benda nie . dapat jugak blogwalking kan ? then, dapat jugak tambah kawan baru ^^

16 comments:

  1. bagus gak tu.. dapat kenal kenal

    ReplyDelete
  2. amengs88 :: kan ? jom kenal diorang :)

    ReplyDelete
  3. cantik cantik blog yg di review ni..

    ReplyDelete
  4. salam..

    blogger nur | cetusan rasa ada buat contest tu, joint2.hehe

    ReplyDelete
  5. dah terjah sume..bestnya ada org review blog.

    ReplyDelete
  6. Alynn Nyzaa :: jom buat lawatan kat blog diorang :))

    ReplyDelete
  7. hamzah ian :: yup.semua cantik ! ^^

    ReplyDelete
  8. Syira :: huhuhu.pakat join ramai2.

    ReplyDelete
  9. rAIHan :: huhuhu..nnt ika buat plak segmen review lain kali tau :)

    ReplyDelete
  10. rajinnya die buat segmen2 review ni..

    ReplyDelete
  11. AnneRaini :: hukhuk..saje je kak ^^

    ReplyDelete
  12. eh saya ada lha.
    terima kasih cik rongoks.
    blog cik rongoks lagi kemas dari saya tau.saya punya messy.
    kikikiki.
    rajin buad review.keep it up (:

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com