Kenali Mereka | Part 3





and here is PART 3 :) . 3 blog lagi untuk ika review hari ni . hihi . jom kita tengok blogger mana pulak untuk kita kenal hari nie ^^



http://www.emocutez.com pemilik blog, Pn Sheila .

http://www.emocutez.com blog tentang kisah hidup keluarga Pn Sheila :)





http://www.emocutez.com pemilik blog, Nor Aidatul Akmar .

http://www.emocutez.com akmal nie tinggal kat Kepong .

http://www.emocutez.com dia belajar kat UUM, Sintok dalam kos Sarjana Muda Pentadbiran Muamalat :)


http://www.emocutez.com ika suka blog dia sbb . . . . blog dia kaler PINK !



http://www.emocutez.com pemilik blog, Cik Fie :)

http://www.emocutez.com blogger nie umur 15 tahun . waaa . muda lagi tau . kakak nie dah 22 tahun . hahaha

http://www.emocutez.com ika paling suka cursor dia . hahaha . nak tau nape ? sila terjah blog dia . wuuuuu


done ! 9 blog sudah direview :) tinggal lagi 12 blog untuk direview kan ? so, tungguuuuuu . hukhuk

14 comments:

  1. hehe...blog cik fie jer yang arep familiar!! hehe

    ReplyDelete
  2. luqman zakaria :: yg lain tu boleh la familiar lepas nie :))

    ReplyDelete
  3. Fienazzuki :: hihihi .. thanks ! ^^

    ReplyDelete
  4. salam..

    boleh tambah kenalan ;)

    ReplyDelete
  5. cantik header diaorg..nak terjah juga :)

    ReplyDelete
  6. Syira :: wsalam :) huhuhu
    boleh la nak kenal2 diorang ^^

    ReplyDelete
  7. Alynn Nyzaa :: hahaha.serang !

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com