Kenali Mereka | Part 2



entri bersambung daripada PART 1 :) . 3 lagi blog yang ika nak share kan dengan korang hari nie . siapakah mereka itu . hihihi . jom tengok siapa yang kena  . .



http://www.emocutez.com pemilik blog, Nasz :)

http://www.emocutez.com ika suka masuk blog bro Nasz nie tapi jadik silent reader je la . segan sudaaa . hahaha

http://www.emocutez.com bro Nasz nie bagus tau sbb dia selalu tolong naikkan blogger-blogger lain . dia bagi tips cara berblogging . 

http://www.emocutez.com bro Nasz nie pon dah kahwin yer ^^




http://www.emocutez.com pemilik blog, Syazwina .

http://www.emocutez.com umur dia muda lagi. huhu . 19 tahun :)

http://www.emocutez.com Wina nie baru nak berblog . 

http://www.emocutez.com entry pertama dia 17 June 2012 . see . baru sangat kan ? sila beri tunjuk ajar pada Wina yer kawan-kawan semua . hihi




http://www.emocutez.com pemilik blog, Ety . simple je kan nama dia .

http://www.emocutez.com dia kidal . hahaha . itu sahaja yang ika tahu . 

http://www.emocutez.com blog dia simple and nice . jom terjah ramai-ramai blog dia :)


6 blog yang ika dah review . masih ade banyak blog yg ika nak review kat korang nie . wait yer . hukhuk . dah 2 tahun ika dalam dunia blog nie . macam2 jenis blog yang ika dah jumpe . dah for sure la ika ade kenal blogger yang agak rapat dengan ika even kitorang tak penah jumpe . hihihi

26 comments:

  1. agak2 kita rapat tak? hihi
    cincai pun, kamceng laa kan dalam dunia blog hehhe

    ReplyDelete
  2. eh, dah kwen ea bro nasir tu..hihi..time awal2 dlu masuk blognya rasa cam bujang lg =)

    e#eh,apa kena mengena kan??hhoho

    ReplyDelete
  3. Thanks sharing kak . boleh bw ;D

    ReplyDelete
  4. wahhhhh moh mak nak terjah semua blog2 di atassss ;)

    ReplyDelete
  5. jom terjah!!

    blog abg nasz dah masuk dah td..=)

    ReplyDelete
  6. nak terjah ! ade blog yg da kenal . heheh

    ReplyDelete
  7. rajin ye awak buat review ni. hehe.

    ReplyDelete
  8. Deqla manjew :: hihihi..biasa la kak ^^

    ReplyDelete
  9. SyamimiNazifa :: welcome dear ^^

    ReplyDelete
  10. Yasmin Aris :: jom terjah ramai2.huhuuh

    ReplyDelete
  11. nice review..good luck untuk terus mengreview.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com