Kenali Mereka | Part 1



seperti yang dah ika janjikan sebelum nie, ika akan review semua yg join segmen yg tersangat simple ika buat beberapa hari lepas kan . so, nie part 1 . kena la buat berperingkat kan ? huhu . ika akan review 3 blog :))



http://www.emocutez.com pemilik blog Cerita Kedai Kopi nie bernama Kimi Jamai .

http://www.emocutez.com ika suka tengok blog yg background kaler hitam sbb hitam kan menawan . hahaha. takde kaitan langsung .

http://www.emocutez.com kat blog dia macam-macam ade . macam dok kedai kopi la kan . 

http://www.emocutez.com kalau nak tahu banyak lagi pasal blogger nie, boleh klik SINI  dan kalau nak g blog dia, klik kat header dia tu :)




http://www.emocutez.com cute tak header blogger nie ? cute kan ?

http://www.emocutez.com pemilik blog nie bernama Alynn Nyzaa .

http://www.emocutez.com blog dia simple . tak de la serabut nak tengok . kemas tau :)

http://www.emocutez.com Alynn nie sedang belajar kat Unimas . belajar BSc (Hons) Computer Science . ika pon belajar computer science dulu . haha . tp dip je la. hukhuk .




http://www.emocutez.com pemilik blog nie bernama Yana Aina .

http://www.emocutez.com ika kena panggil Kak Yana sbb dia lahir tahun 1985. hikhik

http://www.emocutez.com blog Kak Yana nie lebih kepada kisah hidup dia . sama cam blog ika . banyak pasal ika je . haha

http://www.emocutez.com kat blog dia ade tips & tutorial . so, kalau korang nak tau tips atau tutorial ape-ape, boleh la ke blog dia . tapi ika rase Kak Yana baru nak menceburkan diri dalam bidang tutorial kan ? hihi

http://www.emocutez.com Kak Yana nie dah berkahwin yer :)



ok. done review 3 blog untuk hari nie. esok pulak ika review . hikhik . jom terjah blog diorang ^^ . sama-sama berkenalan . tak salah kan ? huhu . berkawan biar beribu-ribu, bermusuh jangan sesekali .

12 comments:

  1. Thanks for sharing! Akan ku singah mereka2 ni. Macam menarik je blog dieorg ni :D

    ReplyDelete
  2. nana kamarul :: orait ! :)) hukhuk

    ReplyDelete
  3. okei.. jom kita terjah mereka

    ReplyDelete
  4. hairy :: pewit jugak la. hahahaha

    ReplyDelete
  5. trima kaseh cik ikaa.. :D sangat2 dihargai.. :)

    ReplyDelete
  6. wah..ada org sudi review blog ite ler ... heheeh thnxx ika. kak yana baru nk full time ber"blog"an nie. Support me k. Suka ayat ika last skali tue. yes im married yay :)

    ReplyDelete
  7. kimi jamai :: hihihi..sama2 :))

    ReplyDelete
  8. Yana Aina :: hahaha..keep in blogging kak ^^ gudluck !

    ReplyDelete
  9. eh?? blog kiter ada...hehe :D
    tq kak ^^

    ReplyDelete
  10. Alynn Nyzaa :: most welcome dik ! ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com