jari menjadi juri



entry nie sebenarnye nak promote je . hahaha . nak mintak jasa baik korang untuk LIKE header Kesah Cik Rongoks nie kat FB :) . ika ade join Contest Mega 2012 Hazwan Hairy . so, nak mintak tolong korang la untuk LIKE header ika nie .


senang je . tekan SINI untuk tengok header ika . pastu korang fikir la nak like ke tak . ika tak paksa pon . lalalala .

ika ucapkan "GOOD LUCK" buat semua yang join contest tu . header semua gempak-gempak . huhuhu . segan pulak rasa nak kena bertanding dengan blogger femes .


pastu kalau rasa nak add ika kat fb pon boleh je ^^ . tekan SINI :) . hahaha. siap promote fb lagi :P

36 comments:

  1. chaiyok!! all the best tuk anda ika.....u can do it..

    ReplyDelete
  2. tahniah cik ika.. tadi kimi g tgok2 kat header yg bertanding, cik ika antara top 5.. tahniah, kalau menang belanja kimi yer.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Ramai yg join. Good luck. Jap lg akak tolong like ok

    ReplyDelete
  4. good luck..
    my tak leh buka fb... huhu problem ni..
    my buka guna google chrome, mozilla, cool novo pun sama gak.. huhu tpksa on9 pakai hp tp sama gak.. tk leh buka..

    mcm na erk.. problem psal pa tu? ika taw ka?

    ReplyDelete
  5. @hairy hahahha..segan saya en.penganjur. lalala

    ReplyDelete
  6. HAi Cik gigi cantik..hehe salam kenal dr sy ya Erra Kyra. =))

    ReplyDelete
  7. ok.. nnty lyla g like lepas online guna lptop psni.. janji :)

    ReplyDelete
  8. Oh ika join..? Nti akak like lps abis bw..! Good luck ok sis.... ;)

    ReplyDelete
  9. jap gi nak pi like..jemput join GA di blog akak yea

    http://crochetlurve.blogspot.com/2012/07/giveaway-craft-n-crochet-2-by-tihara.html

    ReplyDelete
  10. sekarang gak terjah tuk like.. ehehhe.. good luck

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com