hospital hello kitty





sape minat katun hello kitty ? ika pon minat tapi bukan peminat tegar la . maybe sbb dia kaler pink . dia comel tp entah la . lalalala . ika peminat tegar katun pocoyo . hukhuk


kali ni nak story pasal HELLO KITTY MATERNITY HOSPITAL kat Taiwan . hospital pocoyo belum ada lagi :P








lawa kan ? pink kaler maaa . terus rasa nak beranak kat sini . hahahaha . habis semua jadi hello kitty . comel ^^ . one day ingat nak g hospital nie la . bukan g beranak pon takpe . g melawat je . huhuhu . sape2 nak beranak kat hospital nie nnt, gtau ika . boleh ika g melawat . bajet cam banyak duit je ika nie :P

kalau beranak kat hospital nie mesti tak kesah nak masuk wad lama-lama pon sbb hospital comel . terus buat sakit memanjang . sampai nurse pon dah tak nak tengok muka . lalalala .

takde ke sape2 nak sponsor buat hospital pocoyo . pocoyo pon comel la . kaler biru pulak tu . huhuhu . nnt boleh la ika beranak kat hospital pocoyo ^^ . hahahaha . kahwin pon belum . dah berangan nak beranak :P

Sumber : SINI . SINI . SINI

48 comments:

  1. Comel nya..kaler pink plak tu..beranak 3-4 kali pun tak pe, kalu hospital comel camnie :)

    ReplyDelete
  2. @arifah kan ? terus nk beranak banyak kali. huhu

    ReplyDelete
  3. comelnya..
    lau mcam nie hari2 rasa nak prgi hospital tu..
    tak pun pndah trus situ..muehehe

    ReplyDelete
  4. cutenyeee... serab serbi pink kaler.. agaknya ubat pun kaler pink bentuk hello kitty.. haha

    ReplyDelete
  5. kat malaysia ada tak camni ek..kalau ada,nak bersalin kat sini lah..soo pink..i loike!

    ReplyDelete
  6. ramai budak2 wat2 sakit nanti.hehe

    ReplyDelete
  7. comelnye...beranak2 je dah kenal hello kitty

    ReplyDelete
  8. comelnyer hospital tu..semua pink..warna fav puteri :)

    ReplyDelete
  9. naseb baek pompuan yg bersalin... aku dah la alergik ngan pink... eh!!! ~lalala~

    ReplyDelete
  10. @Bella Nabilah hahahhaha..tau xpe. nnt buat rumah sebelah hospital tu ^^

    ReplyDelete
  11. @Deqla manjew kalau ubat bentuk cmtu, konfem budak tak takut nak makan ubat dah lepas nie. hahaha

    ReplyDelete
  12. @Maisarah Azmi kan ? lahir je, terus kenal hello kitty. hahaha

    ReplyDelete
  13. @Uncle Jonni hahahhaha..xde org nk buat lagi spital tu.

    ReplyDelete
  14. @Puteri Kasih kan..comel sgt. sama la.pink kaler ! ^^

    ReplyDelete
  15. @Syakir Rahman hahahhaa..jgn alergik sgt tau dgn kaler pink.lalalala

    ReplyDelete
  16. wah ! mesti cepat sembuh mcm ni :)

    ReplyDelete
  17. hahahaha.. comelnya.. semuanya kaler pink

    ReplyDelete
  18. Comelnya..mesti bilnya mahal..

    ReplyDelete
  19. sumpah comel ! .. tolong tempahkan utk sy satu bilik kt spital ni boleh ? hikss , nk tumpang bermalam je :p

    ReplyDelete
  20. geramnya tengok..comel2!!...dear jomlah join first segmen ayu ;-)

    ReplyDelete
  21. aiyooo.. semua pinky.. kalo aku x boleh la pg spital ni.. hehe

    ReplyDelete
  22. kalau kat mesia ada hospital cm ni maunya beranak tiap2 taon hahahaha

    ReplyDelete
  23. Pink ni nampak sejuk dan penuh kasih sayang.
    Kalau baby boy mcmana pula? Mesti ni utk ibu2kan ;)

    ReplyDelete
  24. sanggup sakit klau hospital comel cenggini... hehe

    ReplyDelete
  25. @Azzah maybe la kot sbb semua hello kitty.huhu

    ReplyDelete
  26. @fizafantagirO hahahhaha..ika pon nk gak tido kat sana.lalalala

    ReplyDelete
  27. @are_lin@yu comel sgt kan.hukhuk . insyaallah sbb skrg nie dh kurang sikit join segmen ngn contest :(

    ReplyDelete
  28. @Azhafizah Md Nor kena buat jugak kat malaysia nie. huhuhu

    ReplyDelete
  29. @KorN hahahaha..rileks la korn. pink sekadar kaler je. hahahaha

    ReplyDelete
  30. @Wanieys huhuhuhu..kan akak ? tiap2 tahun beranak nnt ^^

    ReplyDelete
  31. @Ummi Iman btol tu kak ^^ . nie hospital bersalin.hihi

    ReplyDelete
  32. @Mimie hahhaha..tau xpe kan.sakit je memanjang ^^

    ReplyDelete
  33. comel jea kaler pink ni
    kreatif btol diorang kan

    ReplyDelete
  34. aerish kalo musti nk dok c2. hu3

    ReplyDelete
  35. usah kata beranak, siap nak booking awal2 padahal belum kawin lagi =.=

    ReplyDelete
  36. @Cik Bunny hahahaha. kan ? excited sgt nk g :))

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com