Contest MEGA 2012 Hazwan Hairy



mula-mula sekali, ika segan nak join contest nie . hahaha . sbb tengok header blogger lain perghhhhh ! meletup . so, tahap keseganan tu kian melampau saban hari . tapi hari nie, tahap keseganan tu dah berkurang sikit . lalalalala .


so, meh la kita pakat-pakat join Contest Mega 2012 Hazwan Hairy nie . sama-sama la kita sokong dia . sape lagi nak sokong kan kalau bukan sesama kita . huhu

dan header ika . . .


macam biasa la . dah nama Cik Rongoks, header pon ade doodle Cik Rongoks :) . 

header nie di"design"kan oleh Wan Hazel . ika start guna header nie pada 06 Julai 2011 . dah setahun . perghhh ! siap bagi tarikh tuuuu bila guna header nie . hahahaha .

header ika nie diilhamkan daripada nama Cik Rongoks tu sendiri . sbb tuan blog nie gigi rongoks . eh ? tak la . gigi tuan blog maintain jer cuma for certain reasons, ade orang bagi gelaran tu :) . then, ika mintak Wan Hazel design untuk ika katun Cik Rongoks . pastu dapat la hasil yang sangat comel itu ^^

dan nama blog ika, KESAH CIK RONGOKS tu sebabnya kebanyakkan entry dalam blog nie adalah kisah perjalanan hidup ika sbagai seorang anak, wife to be, mummy to be, blogger, pekerja dan dot dot dot :)

done Hazwan Hairy ^^

26 comments:

  1. contest dr orng kpg ni..hehehe..gudluck dear ;-)

    ReplyDelete
  2. pergh!!!! akhrnya..hahaha...all the best tuk anda..sat nk upload...

    ReplyDelete
  3. nk buat header x buat2 :D ahha gd luck

    ReplyDelete
  4. dulu ika femes dengan nama iku puk puk.. hehe my suka nama tue.. hehehe

    nama cik rongoks, mesti org ingt ika ni keja dentist hehe..

    eehh my nak tnya.. apsal kat atas entry tu ada bloglist my? ika tuka tiap minggu or mcm na? pelik bla nmpk. hahaha sbb ika org 1st buat mcm tu hehe

    ReplyDelete
  5. sebenarnya baru terfikir nak tanya cik rongoks jugak kat mana wat doodle yang comel tu... tq.. =)

    ReplyDelete
  6. @hairy hahahha..selepas berfikir panjang :P

    ReplyDelete
  7. @amranaiman ape daaa..buat la.nk tgk header ayam penyet cmne.lalala

    ReplyDelete
  8. @MyMy tu la..kenangan semua t my.hikhik. saje ika letak sbb my kan rapat dgn ika kt blog nie.ika pon dh lama kenal my.hikhik

    ReplyDelete
  9. comel gila la doodle tu..hik3..senang nak ingt empunya blog.. :)

    ReplyDelete
  10. gud luck dear hehe..cute header baru tu

    ReplyDelete
  11. gud luck.. join segmen ejulz pulak k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

    ReplyDelete
  12. gdluck ye cik rongoks...
    btw..sy mmg tertarik ngn header sis..unik...n humor...ske la...hope menang nnti

    ReplyDelete
  13. @ejulz thanks ejulz :) dh tgk. mmg nk join ^^

    ReplyDelete
  14. @Cik Rongoks ika.. thank u.. hehe sayang ika ketat ketat.. hehee


    daah like pic ika..
    dpat pun..
    berabis my try buka fb..
    pdahal bru td komen entry ika n bgtaw fb my problem huhu..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum...

    GOOD LUCK!!!!

    Miss z tak ada FB,
    tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

    Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com