CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY





hari nie nak join contest dari blog Hazwan Hairy setelah dijemput oleh tuan blog sendiri kat twitter . hukhuk


kena jawab soalan yer kawan-kawan :)) . tak susah pon soalan hairy bagi . memang konfem boleh jawab ^^

nyatakan kenapa anda suka masuk blog Hazwan Hairy ?

http://www.emocutez.com blog dia penah masuk majalah Remaja . perghhh !

http://www.emocutez.com blog dia penah masuk majalah InTrend . perghhh lagik !

http://www.emocutez.com tuan blog dia sangatlah peramah . peramah di blog, peramah juga di twitter :)

http://www.emocutez.com blog dia kemas dan teratur . takde la serabut ika nak baca dan tengok . ika kalau serabut, mmg jarang sekali ika masuk blog tu :P

http://www.emocutez.com ika suka baca blog yang lebih kepada personal life orang lain . sama la cam blog hairy nie yang banyak story pasal hidup dia . nama pon "Liku-Liku Kehidupan" .

done ! :) . harap hairy terima la yer ^^

27 comments:

  1. gudluck buat ika.. nanti korn pun akan join kut..

    ReplyDelete
  2. salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
    all the best for u..

    sebak lak baca..hahaha...tq sgt2 lg dear! sya nk jd org yg xsmbong...hehe

    ReplyDelete
  3. hairy :: wsalam :)
    hahahhaa..xyh la nk emo2 .huhuhu

    ReplyDelete
  4. good luck ika.. :D
    (akak tak dapat la nak join segmen2 bagai nih..tak mampu nak kasik full komitmen gitu.. :) hehe...)

    ReplyDelete
  5. tgh list entry ni tuk d BW..smbil2 tgk calon pemenang..hehe

    ReplyDelete
  6. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen yg sama.done folo u dear

    http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  9. tq ye..sudi dtg blog sy..bw & follow terus sini..

    ReplyDelete
  10. datang singgah sini jugak..^__^

    ReplyDelete
  11. Hai hai !! Ika yang comel! Yana komen neyy , hahaha:) Nak cekelat bule ? hihi:3

    ReplyDelete
  12. kunjung mengunjung di bulan ramadhan...selamat berpuasa

    ReplyDelete
  13. Salam Ukhuwah cik rongoks cayannngg..

    Gud Luck for the contest yew..

    ReplyDelete
  14. bw sini semula..dr contest yg sma
    ;)

    ReplyDelete
  15. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^
    goodluck ^^

    ReplyDelete
  16. hehehehhe dtg membalas knjungan :)) gud luck jugakkkkkkkk

    ReplyDelete
  17. Good luck Cik Rongoks.. :)

    ReplyDelete
  18. saya dtg melawat! thanks for following me :D

    ReplyDelete
  19. Hit u back, cik rongoks ( awat nama comei sgattt ) hehe

    Thanks cik rongoks for your wilingness to be my follower :)

    DOne follow!

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com