attention !



segmen dah tutup ! ~


perhatian ! hikhik . ika nak bagitahu yang segmen kad raya Cik Rongoks akan diawalkan tarikh tutup dia . due date yang baru pada 27 Julai 2012 ataupun ika akan stop sehingga penyertaan ke 100 sahaja . so, sape yang blom join, cepat lah join ! klik SINI.


ada banyak sebab ika buat camtu . sebab pertama ika tak sangka penyertaan yang sangatlah memberangsangkan . dalam masa dua hari, penyertaan dah lebih 50 orang blogger :)

then, ika takut tak sempat nak pos kad raya korang tu . kalau yang duduk kat Semenanjung nie maybe la cepat je sampai . kalau yang duduk Sabah, Sarawak tu, maybe lambat sikit nak sampai . kan ?

then, ika janji nak keluarkan 20 keping sahaja kad raya Cik Rongoks . tapi disebabkan korang blogger yang sangatlah mesra dan supportive, ika akan keluarkan 50 keping kad raya tu . 

so, semua tu perlukan masa . sekarang pon kad raya tu dalam proses di"design"kan . hikhik . pastu, nak tulis ayat dalam kad tu lagi kan kat korang . nak kena print out lagi kad raya tu . banyak keje nak kena buat . nnt kan tak pasal-pasal kad raya tu sampai lepas raya . hahaha .

16 comments:

  1. 50 keping kad raya ? wahh , ada peluang nak menang ni :P

    ReplyDelete
  2. ramai nye join.. hehe.. xsabar plak.. ye la, nak pos plak satu hal.. nasib baik sarah duk klate..=) dekat jew

    ReplyDelete
  3. pastikan lyla ade tau.. sdey klau tnggu2 x dpat.. hehe.. salam ramadhan.. :)

    ReplyDelete
  4. @Nurlyla hikhik..insyaallah lyla.kalau ade rezeki lyla :)

    ReplyDelete
  5. ira dah join!heeeee

    salam ramadhan ika :)

    maaf yea slh silap..hehe

    ReplyDelete
  6. wah bestnya :) InsyaAllah, ramai lagi yang akan join ^^

    ReplyDelete
  7. kita dh join.. harap2 terpilih laa tuk dapat kad raya dari ika..:)

    ReplyDelete
  8. rajin bebenor cik ika kita ni.. :D selamat bposa cik ika.. :D

    ReplyDelete
  9. agak2 akak dapat ke? hehe. pape pun selamat berpuasa dik :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com