yahoo !



hari nie ika nak share dengan korang gambar iklan dekat YAHOO! . . ika nie suka check emel. tiap-tiap hari check emel. kalau ade 10 emel, 10 emel la ika check.hahaha. . nasib baik emel tak sampai 10.huh. jenuh la nak check satu-satu :)

bila nak sign in jer, mesti perasan iklan-iklan nie. selalu bertukar. ika suka tengok gambar dia. hihi . . macam-macam iklan ada. tapi kadang-kadang takde pon iklan-iklan nie bila kita nak sign in. macam biskut chipsmore. kejap ade, kejap takde. hukhuk

ade yang dah lama ika snip gambar dia. tapi baru nk upload sbb nak kumpul banyak-banyak . . lagi satu ika suka kumpul gambar yang GOOGLE. kat situ pon selalu jugak tukar gambar tulisan google tu kan ? :)










bila dah rasa boring sangat, jadi camni la. hihihi. kalau tiap-tiap hari dia buat iklan gambar makanan kan best ? boleh la ika cuci mata sikit tengok makanan.hahaha . . biasalah, nafsu makan kuat. kalau boleh semua makanan ika nak try tp sayang seafood tadaa boleh yer. allergic =.="

makin lama, benda-benda nie yang kita selalu guna cam facebook, blog, twitter, yahoo dan lain-lain nie selalu je upgrade diorang punye service kan. ade yg diorang upgrade tu menyenangkan kita tp still ade jugak yg menyusahkan kita. kalau tak upgrade, takkan la selalu nk guna yang lama kan ? mestilah nak pembaharuan sikit. barulah mengikuti perkembangan teknologi camtu. huhu

lepas nie apa lagi yang diorang nk upgrade kan ?

jom makan tutti frutti ^^


14 comments:

  1. alahai rajinnye die..huhu...sarah suke tengok tulisan google yg selalu berubah2

    ReplyDelete
  2. iklan double zinger burger tu memang la menarik..tapi tak semenarik tutti frutti tu kot..adoi, teringin jgk ni!

    ReplyDelete
  3. gmbar last skali tu yg sedap tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh tutti fruti..
    my daa jarg2 guna yahoo mail..
    kekadang jak tp skrg ni YM pn daa upgrade.. hehe

    ReplyDelete
  5. Maisarah Azmi :: huhuhu..bukan rajin la sara.xde keje la namanye tu.hikhik

    ReplyDelete
  6. Dylla Abas :: hahaha..yg tutti frutti tu xde kaitan.lalala

    ReplyDelete
  7. ejulz :: errr..gmbar last yg mne tu ? hahahaha

    ReplyDelete
  8. Team marketing diaorang kuat bekerja tu

    ReplyDelete
  9. MyMy :: hikhik..YM mmg xnak bukak dah.haha.boleh ke camtu ? :))

    ReplyDelete
  10. Raimi Syazwan :: maybe la kan ? hiihihi

    ReplyDelete
  11. WAH..NICE...KOLEKSI PIC YAHOO...CANTIK KN PIC SUME TUUU

    ReplyDelete
  12. selalu tgk google la. dah tak ingt dah pswd yahoo. adeh... sedih sbb dah lama guna.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com