thanks Wan Hazel :)

..entry untuk hari Khamis :)
..kelmarin ika ade tempah doodle dekat sorang blogger nie..
..ika tempah dengan dia sbb doodle dia comel.huhu
..yg blog Kesah Cik Rongoks nie pon dia la yang buat ^^

..doodle Cik Rongoks kat blog ika nie, dia jugak la buat..
..comel kan ? hahaha
..ika suka sangat doodle cik rongoks nie sampaikan ika buat banyak koleksi barang guna doodle nie..


..buat masa sekarang, doodle cik rongoks nie dah ade keychain, tshirt, purse, anak patung dan jugak sticker untuk lekat kat motor :)
..tapi bukan utk dijual la..
..limited edition nie.hahahha




..banyak lagi barang yg ika nk buat dengan doodle nie..
..nnt dapat la satu koleksi cik rongoks.hukhuk 

..so, balik kpada citer asal, ika ade order doodle utk befday nnt..
..ika mintak dia buat doodle muka ika dengan 2 org kanak-kanak comel utk letak kat atas cake nnt..
..then, ika rase kejap je dia buat..
..tengok2 dah siap..
..comel pulak tu ^_^
..tp sayang ika xbleh tunjuk lagi doodle tu.hahaha
..after sambut befday bulan 7 nnt ika akan tunjuk :)

..then, dia bagi ika satu hadiah doodle..
..baik kan dia ? hukhuk
..dia doodle muka ika nie..
..nak tengok ?

 
..yg kat bawah nie gmbar asal :)


..doodle tu ade x nampak cam ika ? hahaha
..nasib baik dia tak buat gigi rongoks yg nie.hhuhu
..ika suka sangat2 mase dapat doodle tu..
..senyum sampai telinga :))

..kalau korang nak tengok banyak lagi doodle yg comel2,
sila la ke blog dia ^_^
..nama dia Wan Hazel ye :D

..thanks banyak2 buat Wan Hazel :)
..tak sabar nak letak gambar tu atas kek befday nnt.hihihi

20 comments:

  1. yg kt skuter tu sgt osem.. nk buat kt skuter akak gak la...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. motor pun ade gak. hehe

    ReplyDelete
  3. Mizz Tina :: huhuhu..comel kan? buat akak, jgn tak buat:))

    ReplyDelete
  4. Aishah Jahirah :: hahaha..tu la pasal :))

    ReplyDelete
  5. ejulz :: ade je tp motor tu dok kat kuantan skrg.hukhuk

    ReplyDelete
  6. fuh.. hebat.. boleh buat animation cik rongoks plak lepas nie.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. Nurmaisarah Azmi :: hahaha..buat animation, nnt femes la plak.haha

    ReplyDelete
  9. En Beyazid :: Salam perkenalan :))

    ReplyDelete
  10. comel je doodle wan..comel macam tuan blog.^__^

    ReplyDelete
  11. Azhafizah :: doodle wan buat mmg lawa.hukhuk

    ReplyDelete
  12. Tihara :: errr..yg mane satu lawa? huhuhu

    ReplyDelete
  13. arghhhh
    comel la beb
    sebijik kot doodle tu...err
    hahah

    ReplyDelete
  14. hahahaha..
    kalau comel, kena buat jugak la tau. :)

    ReplyDelete
  15. wah comeylah..pndai kan dia buat..

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com