SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY

di malam yang hening nie, ika nak join segmen daripada pak cik HAIRY ;) . moh la kita join ramai-ramai. lagi ramai, lagi meriah. tak gitu ? huhuhu



kekerapan ika berblogging dalam sehari ? hurmm.. ika rasa daripada ika masuk ofis pkul 9 pagi sampai la balik keje pkul 5.30 petang. then, sambung pulak kat rumah sampai pukul 1 pagi. hahaha.. limit sampai pkul 1 pagi je. nanti mama marah online 24 jam. lalalala. 

kadang tu laptop tu jer terbukak. blogging nye tak. hahaha. ade jugak ika saje je godek-godek blog orang lain. baca serba sedikit. then, ade jugak yang ika segan nak komen. hukhuk. ika lagi suka jadi silent reader. cam sweet je. hahaha

nak join ? klik kat header pak cik tu. atau klik je kat SINI. tarikh last 30 Jun 2012 :))

28 comments:

  1. hahhaha..usaha tangga kejayaan ejulz :))

    ReplyDelete
  2. haha cm sama ja kita..dri pg smpai pg on9 blog..haha..terima kasih ika sbb sudi join...sgt2 terima kasih...

    ReplyDelete
  3. ika mmg rajin blogging dari dulu smpi skrg. my ni ikut mood.. nk cari link pun utk follow pn payah wahahahaah..

    ReplyDelete
  4. hehe, saya yg tak kerja ni lah asyik menhadap laptop je. hehe.

    ReplyDelete
  5. MyMy :: hihihihi.. tp dulu tak se aktif skrg :)

    ReplyDelete
  6. Asyiqin Haulisah :: sama je keje ke x . huhu

    ReplyDelete
  7. jalan2 segmen sama n folo gak... :-)

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  8. salam ziarah...dari segmen yang sama.

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nody.html

    ReplyDelete
  9. follow kamu, dari segmen yang sama

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete
  10. salam..singgah mlwat..sy pun join segmen ni juga..ad mase..jom ke blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx eh(^_^)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :)

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama no.49 :D

    jemput singgah~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama..:) singgah sini..:)

    ReplyDelete
  17. maszull :: w'salam :) thanks ! ^^

    ReplyDelete
  18. rAIHan :: thanks raihan singgah sini ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com