SEGMEN: FOLLOWER VS READER

..hari nie nak join segmen :)
..rase rajin pulak nak join segmen nie.huhu


ika lagi suka banyak READER daripada follower sebab even follower kita ramai tapi bila kita post entry, takde seorang pon dalam beribu-ribu tu yang komen. maybe diorang baca tapi malas nak komen. sebab ape diorang taknak komen ? sebab kita pon tak komen entry dia. kan ? jadi, even follower kita ciput je tapi sekali tulis entry, berpuluh-puluh komen yang masuk. tak ke bahagia camtu. ika sendiri pon after 2 years baru dapat follower 1K tu. jadi, kesimpulannya di sini, saya Cik Rongoks memilih untuk menyokong "lebih banyak READER adalah lebih best !" . Sekian :)

..nak bagi gambar nie la utk didodolkan.hahaha




..kalau korang rase nak join jugak, sila la tekan header Cerita Ladies Purple tu :)
..atau, klik je kat SINI..


..due date dia 02 Julai 2012 yakni pada hari lahir ika.hahahha
..silalah join yer sume ^________^

done !



20 comments:

  1. Rahmah Ram Ram :: thanks kak ! ^^

    ReplyDelete
  2. nadia farhana :: hari nie mood rajin sikit.hahha

    ReplyDelete
  3. yerla ramai reader ramai komen bez gak.. tapi kadang2 ada gak silent reader erk.. hehehe...

    ReplyDelete
  4. cinda :: hahhaa..banyak nye betul :)

    ReplyDelete
  5. KasihDariLaut :: tu la..ade jugak yg jenis silent reader :)

    ReplyDelete
  6. setuju dgn kamu..apa guna followers ribu riban kalo xde yg nk komen2..hihi..selmt bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  7. good luck. rasa macam nak join jugak segmen ni.

    ReplyDelete
  8. ehh , cik rongok ke tu ??? nape comel je tak rongoks pun . hahaha :DD

    ReplyDelete
  9. comel gambar tu tuk wat dudel hehehe

    ReplyDelete
  10. Yasmin Aris :: hahhaha..comel ke ? errrr..

    ReplyDelete
  11. cik rongok..hee..thanks yer sebab join..gud luck...btdy kamu erk nanti...wish siap2 lah..happy btday

    ReplyDelete
  12. hahhaha..thanks nur za ! ^_________^

    ReplyDelete
  13. Betul... kdg2 follow je. tapi xde plak buat aktiviti ziarah pun lps da follow kn? apa2 pn suka header blog nie. Comey la. ^_^

    ReplyDelete
  14. btol tu.huhuhu..
    follow semata-mata..

    eh, comel ek.thanks ! ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com