Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak



nak join segmen ringkas daripada Mak Dara :)) . segmen untuk para silent reader di luar sana. hukhuk . ika pon suka jadi silent reader nie. best tau ^^ .


5 blog yang ika selalu baca tapi jarang sangat ika komen kat entry dia ialah ::






done ! :))

8 comments:

  1. tenkiuuuuuu sudi join segmen picisan mak dara ni ye.. wahhhhh besttt ni penuh misteri.. macam nak keluar dialog saya pilih pintu nombor satu bang halim hehehe adess meroyan mak dah sampai hahaha..

    ok jm terjah ke 5 blog di atas jommmm ;)

    ReplyDelete
  2. hahhaahaha..kelakar la mak dara nie. lalala

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen sama, jom ke blog anis pula http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

    ReplyDelete
  4. blog kak ML..
    dia daa jrg update kn.. hehehe

    rindu laa kat kak ML hehe

    ReplyDelete
  5. dia dah sibuk daa skrg . hukhuk

    ReplyDelete
  6. header comel ! Ety suka.

    Ety datang dari segmen yg sama. hehe, blog The Other Khairul tu, mmg pada Ety tiada tandinga lah. Panjang mana pun entry dia, mesti Ety baca juga, walaupun sbg silent reader je :D

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

    ReplyDelete
  7. thanks Ety ! ^^
    yup.blog dia mmg best :)) hihi

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com