marathon birthday wishes



entry nie ika buat untuk ucapkan happy birthday buat semua yang menyambut hari lahir pada bulan 6 . ika perasan satu perkara yang bulan 6 nie ramai yang ika kenal sambut tarikh lahir . kawan dekat fb ika memang ramai yang sambut tarikh lahir bulan 6 . dan jugak kawan-kawan blogger pon ada jugak . kan ?


dan kat bawah nie antara kawan dan saudara terdekat ika yang sambut birthday pada bulan 6 . 

first sekali, my beloved sis . lalalala . nama dia NIK MAWARNI . ika panggil dia KAK MAWAR . birthday dia pada 05 JUN . nie gf abang ika . hahaha . dia baik . dia comel . dia cun . ok kak mawar, sila belanja kepci yer . wakakaka .


then, kawan baik ika masa kat SMK Agama Tok Bachok . nama dia AMNI . birthday dia pada 11 JUN . ika pon dah lama sangat tak jumpa dia . kalau tak salah ika, last jumpa tahun 2005 . lepas tu ika pindah sekolah . dia pon sama jugak . pindah sekolah .


yang kat bawah nie pulak, budak dok kat rumah ika . budak-budak lagi yer . dia pon comel . nama dia AFIFAH . birthday dia pada 14 JUN . dulu masa ika takde buat ape kat rumah, selalu la jugak lepak dengan dia . tolong dia buat keje sekolah . sekarang, ika sibuk . so, dah jarang jumpa dia . kalau jumpa pon rasa cam malu pulak . hukhuk


then, kawan ika masa belajar kat SMK Agama Tok Bachok jugak . nama dia HAZWAN . birthday dia pada 23 JUN . masa ika wish kat fb dia, dia siap suruh ika tulis dalam blog . hahaha . dan sekarang ika dah tunaikan :P



then, kawan baik ika :) . nama dia HABRIYAH . birthday dia pada 26 JUN . dia pon dah lama ika tak jumpe . tahun lepas last jumpa . tu pon masa iftar yang budak batch kitorang buat . susah sikit nak jumpa dia sebab dia belajar kat UMS . hihihi . kena tunggu dia balik semenanjung la kan . nak tunggu ika g Sabah lambat lagi . hahaha


last sekali, buat KAK MIBA . dis one kawan baik sepupu ika . ika kenal dia masa ika dok kat Kuantan dulu . birthday dia pada 29 JUN . dia sangat sportim even ika baru je kenal dia .  dia baik . dia comel . :)


dan tak lupa jugak buat semua yang menyambut tarikh lahir pada bulan JUN , ika ucapkan HAPPY BIRTHDAY buat korang semua . 


http://www.emocutez.com semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki .

http://www.emocutez.com semoga dipermudahkan segala urusan .

http://www.emocutez.com semoga dapat capai semua yang diimpikan .

http://www.emocutez.com semoga kita semua berjaya di dunia dan di akhirat . 

12 comments:

  1. happy birthday buat kesemua yg menyambutnya...

    ReplyDelete
  2. SyamimiNazifa :: thanks dear ! ^^

    ReplyDelete
  3. hepy besday semua..sy bulan julai..

    ReplyDelete
  4. eh, kita 1 skolah la, batch mana ni?

    ReplyDelete
  5. Trah Zain :: laaaa..huhuhu. batch tahun 2003 :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday buat semua :D

    birthday Ety sama dgn Kak Mawar. 5 Jun :)

    ReplyDelete
  7. huhuhu..nnt senang la ika ingat birthday Ety :)

    ReplyDelete
  8. Hepy besday buat anda semua.. dan tak lupa jugak kepada abg dan akak korn yang jugak bulan june.. hehe

    ReplyDelete
  9. KorN :: yeah .. HB buat abg dan akak korn :))

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com