JOM TAMBAH GENG BLOG



nak menjoinkan dalam segmen Encik Zaharin :) hari tu dah tengok tapi cam complicated sikit dia punye syarat.hikhik. tu yang tak join. sekarang syarat pon dh ok ^^ . boleh la nk join. lalalala


simple je cara nak join segmen nie. so, apa lagi korang tunggu. jom join ramai-ramai. korang boleh klik kat banner kat atas tu ataupon klik kat SINI untuk join :) . tarikh tutup pada 25 Julai 2012 ^^

ika nak tag : EJULZ & MYMY

20 comments:

  1. pelari pecut la ika ni...Good Luck dik

    ReplyDelete
  2. thanks for tag ika..
    my da buat :)

    ReplyDelete
  3. Encik Zaharin :: x sempat nak larik dah semput.hahaha
    thanks bro ! ^^

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama :) jom follow cik anis :) gud luck ea ^^

    ReplyDelete
  5. CP follow sini #1143 ..

    mekaseh lawat CP :D

    ReplyDelete
  6. macehh mlwt fatin..done follow akak..
    dri segmen sama..:)

    ReplyDelete
  7. siap.. hehe


    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/06/jom-tambah-geng-blog.html

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama :) Jom singgah blog Alya.

    http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

    ReplyDelete
  9. @Cik Rongoks

    kita pun dari segmen yg sama! jemput singgah. kita dh follow sini :)

    http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com