ika buat segmen . jom join !



disebabkan rasa gembira membuak-buak, ika rasa nak buat bloglist untuk dimasukkan dalam blog ika nie dan jugak ika nak review blog . memandangkan ika ada banyak sebab yang buat ika gembira, jadi ika nak kongsi kegembiraan ni dengan korang semua :)


first, ika dah dapat tawaran kerja kerajaan . tiga kali ika interview bawah SPA . dan siapa sangka kan ? rezeki Allah SWT nak bagi . akhirnya dapat jugak ika kerja kerajaan . 

second, blog ika pon dah capai follower lebih 1000 kan ? even ika amik masa 2 tahun untuk capai follower 1K . hukhuk . ika berblog untuk share dengan korang apa yang ika lalui di samping berkongsi idea dan pendapat dan jugak dapat tambah kawan-kawan blog :)

third, ika akan sambut hari lahir ika yg ke 22 tahun bulan 7 nnt. dan ika rasa birthday ika tahun nie yang ika paling excited nak sambut . ika akan sambut dengan 2 orang kanak-kanak comel yang tarikh lahir sama dengan ika .

senang je nak join segmen bloglist dan review nie . ika tak nak korang buat entry . ika just nak korang komen je kat entry nie . make sure korang bagi link blog korang dalam komen tu

then, ika akan usha blog korang . ika akan pilih 22 blog untuk dimasukkan dalam bloglist bulan JULAI nnt . dan insyaallah ika akan review semua yang join segmen simple nie :) . 

segmen simple nie akan berakhir pada 01 JULAI pukul 11.30 malam . hikhik . xnak la buat lama-lama . penantian itu satu penyiksaan . lalalala .



nota gigi :: ika dah letak kat sidebar nama yg dah join segmen nie :) 

86 comments:

  1. Tahniah dah dapat masuk gomen... dapat areal mana... saya kat putrajaya JAKIM.

    ReplyDelete
  2. Nor :: taktahu lagi dapat kat mane. baru tahu bawah kementerian mana. kena tunggu surat sampai :)

    ReplyDelete
  3. tahniah awak... nnt dah kerja, kerja leklok noh.. :D smaoga trus berjaya n berjaya yer ika (nama mcm kakak saya).

    ni link blog saya..
    http://kimijamai.blogspot.com

    :D

    ReplyDelete
  4. harap terpilih..ni link blog alynn..
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/

    jemput usha blouse2 kat sini: http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/wardrobe-sale-part-1.html

    ReplyDelete
  5. wahh..berganda2 gembira. tahniah ^^ jom usha blog yana http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tahniah. bukan senang nak dpt keje gomen ni.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum hai,
    tahniah atas ketiga-tiga pencapaian.

    ni link blog saya- http://winasuhaimi.blogspot.com/
    *blog simple je. jemputlah singgah kalau sudi :)

    ReplyDelete
  8. wah wah 3 happiness sekaligus. praise to Allah. tahniah dari Ety !

    Ika, thanks follow blog Ety. Ety dtg buat kunjungan balas ke mari.

    Nak join, nak join :D

    http://etyhanafiah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tahniah! Tumpang gembira mendengarnya.

    ReplyDelete
  10. wow.. Allhamdulillah... mesti azam thn ni dah tercapai kan... gd luck in ur future..

    link akak:
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. tahniah ika..rezeki hari Jumaat kan..saya try ye join,,hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/ thanx:)

    ReplyDelete
  12. http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. tahniah yer...
    stiap kesabaran ader ganjarannye....alhamdulilah...dlu saye pun tggu lame nk msuk keje gomen..skrg, da 3 taun keje, rase sangat3 la bsyukur sbb dpt ape yg saye hrpkn :)

    ReplyDelete
  14. Alynn Nyzaa :: insyaallah alynn :)

    ReplyDelete
  15. Wina Suhaimi :: w'salam :) thanks ! ^^

    ReplyDelete
  16. Ety :: syukur Alhamdulillah ety ^^
    thanks dear ! :)

    ReplyDelete
  17. Pn. Sheila@CC :: alhamdulillah. hihihi. satu impian dah tercapai :)) thanks akak ^^

    ReplyDelete
  18. Pecinta pink ^^ :: thanks dear ! ^^

    ReplyDelete
  19. Cik tikah :: hahaha.. out of topic sudaa..btw, thanks :)

    ReplyDelete
  20. Mira Adzlia :: syukur alhamdulillah :))

    ReplyDelete
  21. by the way.congrats ye (:
    join.
    http://sikechekmessy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. singgah cni dr geng blog pink. tahniah at last dpt gak keja ngan kj. :)

    ReplyDelete
  23. wahhhhhh!! tahniah2!!...smoga sukses slalu ye.. ^^

    http://wwwziemahnurwarnakehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Jemput join segmen akak ya :)
    Join sini http://ummi-iman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Nana Lam :: yup . alhamdulillah :))

    ReplyDelete
  26. Salam.. Tahniah buat Ika kerana telah mendapat pekerjaan tetap.. Kak Nur singgah blog Ika ni masa blogwalking blog rakan2.. Cantik blog ni.

    Jemput singgah blog akak..
    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

    Salam perkenalan dari Kak Nur, JB.

    ReplyDelete
  27. congretz cik rongoks!!!...
    salam kenal feel free follow me

    ReplyDelete
  28. first time jumpa segmen yg simple macam ni.. hehe no need 'entry'


    congrats ika..
    2 tahun kt blogging makna nya daa 2 tahun juga laa kta berkenalan kn hehe..


    http://shelittlesunshine.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. tahniah.. Alhamdulillah dpt keje ngn G. heee.. gd luck..
    =)

    ReplyDelete
  30. tahniah sebab dapat tawaran kerja tu.. all the best.. he3.. xsabar nak sambut birthday ye.. sarah pun nak mencuba nasib jugak, mana tau dapat tersenarai..http://sararose-93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. congrats ..jeleznya dah dpt keje gov....

    nk join ...ni linknya
    http://miszcaah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Ika..tahniah..keja baik2 nt..
    stay cute wlau rongok wakakaka
    http://babaharin.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Nur-nba :: wsalam :) thanks kak nur :)) hihihi

    ReplyDelete
  34. BeRRy MuMMie :: hihihi.thanks ! :))

    ReplyDelete
  35. MyMy :: hahha..simple kan ? malas nk susahkan korg sume :)
    yes my ^^

    ReplyDelete
  36. nanieybarnieylurviey :: alhamdulillah :))

    ReplyDelete
  37. Maisarah Azmi :: thanks sara :))
    yup. excited ^^

    ReplyDelete
  38. Encik Zaharin :: thanks EZ . hahahah..
    stay cute .. lalala

    ReplyDelete
  39. tahniah yunk..rezeki tu dpt keje gov..jgn sia2kan yer :)

    ReplyDelete
  40. tahniah untuk kejaya ika.. bukan senang nak dpt keja kerajaan.. kerja kat mana?

    http://chikimaruko.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. tahniah ika! semoga lebih cemerlang lepas ni.. ^_^

    http://mutiaralife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. azizah :) :: thanks ! ^^ insyaallah ..

    ReplyDelete
  43. Ayesha Ramlee :: thanks :) x tau lagi dpt kt mne. tau bawah kementerian mane je .kena tggu srat smpai ^^

    ReplyDelete
  44. Alhamdulillah ika, murah rezki ika..bukan semua orang dapat peluang macam ika...tumpang hepi sekaki :)

    ReplyDelete
  45. bila spa bukak? nk try apply la u spupu saya, btw, congrats ika ea..hehe

    ReplyDelete
  46. Tihara :: syukur alhamdulillah kak :)

    ReplyDelete
  47. Trah Zain :: dia mmg bukak je . cuma kena sabar je la tggu dia panggil utk interview.

    ReplyDelete
  48. Mcm pernah ku lihat wajah ni tapi dimana ya :)

    ReplyDelete
  49. best laa ika dapat keje government.. korn ni punya la susah nak masuk gomen...

    eh kita sebaya rupa nya.. tapi korn bulan ogos..

    arjunapopkorn.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. korn :: kite geng ! ^^ hahaha.
    sabar je la korn. insyaallah ade la rezeki tu nnt :)

    ReplyDelete
  51. anda sgt untung dpt spa...tahniah!!

    ReplyDelete
  52. tahniah dikk
    seronok , alhamdulillahh dpt kerja kerajaan .. semoga succes selalu ..

    htt://iedaimmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. wahh , bestnyee daa dapat kerje . Alhamdulillah :)

    ape-II pun , sempena daa nak masuk bulan 7 nih , nak wish HAPPY BELATED BIRTHDAY kat akak ika :)

    http://lolipopnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. Miss A :: alhamdulillah..thanks ! ^^

    ReplyDelete
  55. tahniah dah dapat keje..rezeki awak tu :D

    ReplyDelete
  56. wah tahniah dapat tawaran kerja and happy birthday in advance :)

    ReplyDelete
  57. Puteri Kasih :: thanks ! ^^ :))

    ReplyDelete
  58. bestnye dapat keje krajaan..tahniah awak!!!.kita blum ada rezeki lagi...mood sedihh..:)

    ReplyDelete
  59. dhiashahida :: thanks dhia ! ^^
    xmo sedih2 tau . insyaallah nnt rezeki awak plak :)

    ReplyDelete
  60. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  61. Mak aih. dapat SPA? congrats dear! kawan2 elie ramai yg cube, ada yg dapat, ada yg tak.. susah kot nk dapat SPA ni. btw, all the best utk keje ika tau,. dapat gaji, open table, belanja elie! tq! hahhaa

    ReplyDelete
  62. Elie Lily :: hahaha..thanks elie :) mmg susah pon. nie pon after 3 kali try baru dapat :))

    ReplyDelete
  63. wahhhh . congratz CR !!
    bertambah2 rezeki . alhamdulillah :DD
    Gudluck ok !!

    ReplyDelete
  64. tahniah cik rongoks da dpt kje gomen..keje elok2 ye...
    akak ni da pegi byk kali pon x dapek lagi..hahaha..da xde rezki..pasrah..

    ReplyDelete
  65. thanks ekin :))
    sabar ek. nnt ade la rezeki ekin pulak ^^

    ReplyDelete
  66. wah....terlewat 15 minit...btw nk wish hp bday..tggu jam 12.00mlm ni..15 minit lg tau....congrats...dpt keje gomen...hope segala impian cik rongoks tercapai :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com