followers sekalian

..ika nak ingat balik sape follower ika yg ke 100, 200 dan ratus2 berikutnye sampai la 1000..
..memandangkan blog ika dah capai 1000 followers..
..so, ika nak ingat balik siapakan mereka-mereka itu :)

 100 :)


 http://suffer.frenzyfm.my/
..follower ke 100 ika pada 25/06/2010..
..yang nie ika kenal dalam blog..
..lepas tu dia ajak ika join Frenzy FM..
..dia baik ! hahaha

 200 :)


..then, ika dapat follower ke 200 pada 22/11/2010
http://meloveas.blogspot.com/
..yang nie nama dia As..
..dah lama dia tak update blog..
..last sekali bulan 3 lepas..
..maybe dia sibuk..

300 :)


..followe ika yang ke 300 pada 14/12/2010 :)
..Kak Mila..
..bila ika search blog dia, dapat cam yang kat atas..
..Kak Mila dah remove blog dia :(
http://acumila.blogspot.com/

400 :)


..seterusnya ke 400 pada 07/02/2011..
..nama dia Eifa Zuhaira :)
http://anifazuhaira.blogspot.com/
..blog dia simple je..
..tapi ika suka..
..background blog dia lawa ^^

500 :)


..follower ke 500 nie, until now ika blom tahu lagi blog dia..
..dah search nama dia pon xde gak :(
..follower ke 500 ika nie pada 13/6/2011..

600 :)


..follower yg ke 600 nie pon sama jugak..
..ika xtahu dia punye blog url..
..x jumpe :(
..blog ika dapat followe ke 600 nie pada 14/08/2011..

700 :)


..follower ke 700 blog ika :)
..Kak Nieza ^^
..akak nie jual barang2 yg Premium Beautiful tu.huhu
..sape2 yang berminat, boleh la ke blog Kak Nieza..
http://niezamatnor.blogspot.com/
..follower ke 700 blog ika nie pada 20/12/2011..

800 :)


..follower ika yang ke 800 :)
..Nadhira Izzati..
..dia cantik sangat !
..ika selalu la jugak tengok video dia kat Youtube..
..dia akar cara-cara mekap.hukhuk
http://nedzblinkblink.blogspot.com/
..follower ke 800 pada 09/03/2012..

900 :)

..follower blog ika yg ke 900 nie pada 05/05/2012..
..baru je bulan lepas :)
..nama dia Shafiqah Rozi ^^
..adik lagi nie..
..umur dia baru 17 tahun..hukhuk
http://fullofrainlove.blogspot.com/

1000 :)

..last but not least..
..follower ke 1000 blog ika pada 29/05/2012..
..baru je beberapa hari yang lepas.hihihi
..nama dia Nurul Izah Azizan :)
..orangnya pon cantik..
http://www.izahazizan.blogspot.com/


..terima kasih pada yg sudi follow blog ika..
..thanks pada yg sudi komen kat entry blog ika..
..thanks pada yg sudi tegur2 kat shoutbox blog ika..
..thanks pada yg sudi berkenalan dgn ika..hukhuk
..akhir kata, selamat berblogging ! ^^

8 comments:

  1. dah 1000 lebih dh followers dia ;)

    ReplyDelete
  2. waa, kite takde dalam senarai. hihi.. ape2 pun tahniah cik ika :)

    ReplyDelete
  3. dear , jom join 1st contest saya :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/contest-1st-contest-by-waniey20.html

    ReplyDelete
  4. ekatikah :: hahaha..xpe.lain kali ika masukkan dlm senarai :)

    ReplyDelete
  5. Norlida Ramli :: thanks dear ! ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com