Ekin's Wedding

..2 Jun yang lepas, ika g kenduri kawen member ika..
..best sangat..
..sbb tiba-tiba rase macam jejak kasih..
..member ika yang kawen tu ika kenal masa sekolah rendah lagi..
..zaman berhingus dulu-dulu..
..then, memang terus tak contact..
..jumpa semula pon dalam fb..
..setelah sekian lama..hukhuk

..rasenye hampir 10 tahun kot ika tak jumpe dia..
..jumpa-jumpe je dia dah nak kawen..
..untung la kan ? hihihi

..so, ika g kenduri dia la baru-baru nie..
..kat sana jumpa kawan-kawan lama..
..best :)
..rasa terkejut pon ade bila jumpa kawan lama nie..
..ade yang dah kawen..
..yg dah ade anak..
..semua dah berubah ^^

..so, kat bawah nie antara gambar masa majlis kawen 
kawan ika tu :)






..kat bawah nie gambar kawan ika dengan suami dia :)
..suka tengok kaler baju dia..
..cantik sangat ! ^^



..yang paling ika suka benda kat bawah nie..
..xpenah lagi kot ika jumpe benda nie kat mane2 wedding..
..huhuhu..
..bagi inspirasi nie..
..nnt nak buat jugak la..hahaha



..ika doakan Ekin dan suami bahagia selamanya..
..happy selalu :)
..tak sabar nak tengok baby korang..
..mesti comel ^^

10 comments:

  1. Hye. Salam. best pergi? hihi. Btw, jom join GA ni http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  2. Alahai comelnya Tanda Arah.... Semoga ekin n hubby kekal bahagia

    ReplyDelete
  3. cantik cupcake disusun camtu.. kreatif.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Nurul Farain :: hai !
    wsalam :)
    best sgt g kenduri.hukhuk
    insyaallah ade masa nnt ika join ^^

    ReplyDelete
  5. KasihDariLaut :: kan ?
    comel sgt.hikhik

    ReplyDelete
  6. SyamimiNazifa :: tu la pasal.sgt comel ^^

    ReplyDelete
  7. ejulz :: xsempat nak amik satu cupcake tu.dh kena rembat.hahaha

    ReplyDelete
  8. Slmt pengantin baru buat kwn ika.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com