car wash

..entry nie sebenarnye sambungan yg 
makan-makan tu :)
..lepas balik daripada makan, Kak Mawar ajak ika 
teman dia g car wash..
..dah lama katanye tak bersihkan kete dia..
..so, ika pon nak tak nak kena ikut la kan..
..lagipon ika xpenah g car wash..
..sbb ? ika mana ade car utk di"wash"kan.hahaha

..yang ika eksaited nak citer pasal car wash nie sbb ika dapat satu pengalaman baru..
..kitorang g car wash yg pakai machine tu..
..yg car wash auto punye..


..lebih kurang macam kat atas nie la..hukhuk
..punyelah eksaited ika nie..
..hahahahhaa..


..yang nie sebelum masuk dalam tempat tu..
..abang-abang car wash tu kasi shampooo dulu itu kereta..
..hahahahha..
..ika dengan kak mawar kat dalam kete tu 
dah tergelak sakan..
..sbb rasa macam geli je bila ade orang dok tonyoh2 kat luar kereta tu :)

..gambar kat bawah nie la masa ika dgn kak mawar masuk kat dalam tempat cuci kereta tu ^^






..seronok ! hahaha
..mula-mula tu rase takut jugak..
..sbb kan tak penah masuk tempat-tempat macam tu..
..sekali masuk, siap dok gelak sakan dalam kereta tu sampai lah habis keje mesin tu..hukhuk
..best jugak rasa :)

..dekat bandar Kota Bharu nie ade satu car wash 
yg ade mesin auto nie..
..so, sape2 nak try, boleh la.hihihi

4 comments:

  1. hahaha,,, best best,,, pernah jugakk, tapi bawak bawak laa,haha XD

    ReplyDelete
  2. datang ke laman adik n follow ya, nice blog..suka tengok gambar..

    ReplyDelete
  3. akuamir :: mmg best kan ? huhuhu

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com