BEN ASHAARI DAN SAYA

..dah lama x join segmen abam Ben nie..
..malam nie nak join la :)

BEN ASHAARI DAN SAYA


..ika nie jenis layan je semua..
..tak kisah sangat..
..sbb ika suka membaca.hikhik
..asalkan entry tu bukan citer yg berunsur keganasan, dan jugak bukan citer yang menakutkan ika cam citer seram ke, ika ok je nak baca. ^^

..nak join ? klik je kat header abam BEN tu..
..atau klik SINI :)

110 comments:

  1. cik rongoks ensem pon join..woah =p

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #1067

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari segmen BA, nice blog!

    ReplyDelete
  5. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal dr segmen yg sama^^

    ReplyDelete
  8. Mk Syahir :: errrr..ensem ke saya ? hahahhaa

    ReplyDelete
  9. Ayiesha Sani :: thanks singgah :))

    ReplyDelete
  10. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..SM LA X SKE CITER SERAM

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  13. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan.sempoi je.hehe.jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  14. Yumida :: Salam ziarah jugak :))

    ReplyDelete
  15. Fadzmi Mohamad :: salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  16. Pecinta pink ^^ :: thanks datang sini ^^

    ReplyDelete
  17. hairy :: errrr..kantoi sudaaa..hahhaa

    ReplyDelete
  18. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. teringin nak join segmen macam ni tapi terasa macam tak mampu plak hehehe..

    ReplyDelete
  20. SuparMan SuaRez :: wsalam ^^
    thanks singgah :)

    ReplyDelete
  21. MyMy :: bleh je..nape tak mampu plak.hihih

    ReplyDelete
  22. cite seram la best hehe

    salam kenal ;)

    ReplyDelete
  23. Salam datang dari segmen yang sama, balas kunjungan dan done follow kamu ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  24. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. holaaaaaa....pacik terjah balik dr segmen bang ben....pacik folo skali cik rongoks

    ReplyDelete
  26. jenguk sini kembali...

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  27. singgahan balas. ehh mai dah lama follow sini :)

    ReplyDelete
  28. hik3.ni msti tkut dgn hantu kan?anyways tq ye singgah blog sy.sy bls kunjungan ke sini

    ReplyDelete
  29. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  30. skodeng blog ni yeah:) dtg dr segmen yg sama:)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  31. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  32. Salam..
    petak jalan2 kat segmen yg same.. hehe

    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    ReplyDelete
  33. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Done follow Cik Rongos :p

    ReplyDelete
  34. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  35. Yang penting apa yg dia ngarut dekat blog tu kita boleh faham :)

    Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  36. suke baca belog kaler pink! hehe! nana dtg bkujung balas :)) follow sekali.

    http://ernaziana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Eera Shera :: citer seram x best :P
    salam kenal ^^

    ReplyDelete
  38. Miss Z :: thanks miss z singgah ! ^^

    ReplyDelete
  39. slumberdek :: hikhik..thanks ! ^^

    ReplyDelete
  40. nanieybarnieylurviey :: thanks :)

    ReplyDelete
  41. Solehah Shamsuddin :: hahahhaa..tau xpe..memang takut :_

    ReplyDelete
  42. sukagelak :: thanks singgah ! ^^

    ReplyDelete
  43. bai baizura :: haaa..skodeng ek.malunye :))

    ReplyDelete
  44. Muhamad Azam :: thanks datang sini ! ^^

    ReplyDelete
  45. Mr Petak :: wsalam ^^
    thanks jalan2 kat sini :)

    ReplyDelete
  46. fizafantagiro :: wsalam :))
    selamat bersegmen jugak ^^

    ReplyDelete
  47. Eyqa Hasnan :: thanks datang sini ^^

    ReplyDelete
  48. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  49. Singgah membalas kunjungan =) done follow

    ReplyDelete
  50. balas kunjungan!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  51. singgah dr segmen sama... done follow :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  52. Hai..SueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  53. deno dtg dari segmen yag sama :)

    ReplyDelete
  54. singgah dari segmen yg sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  55. Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  56. sempoi la blog ni...cute pun ye juga..follow u ^_^

    ReplyDelete
  57. teringin nk join segmen ben ben bum

    ReplyDelete
  58. Selamat petang.. maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

    Thanks follow saya dan done follow awak..

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  59. Comelnya Cik Rongoks!Join juga ek? :D

    ReplyDelete
  60. baby singgah sini dr segmen abg ben tu.. kite pn tak suka ganas2 ni

    ReplyDelete
  61. Mr E'raz Fadli :: thanks datang sini ^^

    ReplyDelete
  62. Ain :: thanks sudi singgah dan follow ika ^^

    ReplyDelete
  63. Ayuni Yusop :: thanks dear ! ^^

    ReplyDelete
  64. sueMUNCET :: hai ! thanks datang sini ^^

    ReplyDelete
  65. IntanBerlian :: thanks kak datang jugak sini.huhu

    ReplyDelete
  66. Cik Purple :: wsalam ^^ thanks datang blog ika ^^

    ReplyDelete
  67. Dylla Abas :: hahahha..segan sudahhh.. ^^

    ReplyDelete
  68. amranaiman :: alahai..nape tak join =.=" lain kali join tau ^^

    ReplyDelete
  69. DsCaRNia NaDiA :: it's ok ^^ thanks ya dtg sini :)

    ReplyDelete
  70. Scarlett O'Hara :: thanks ! ^^ yup.hihihi

    ReplyDelete
  71. Hanif Idrus :: thanks hanif ! ^^

    ReplyDelete
  72. Ros :: thanks ros datang sini ^^

    ReplyDelete
  73. babycomel :: thanks ! sama la.no ganas2 tau :P

    ReplyDelete
  74. hi..arepnakbebel.com follow kamu~

    ReplyDelete
  75. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda, follower yg ke 1112...wauu tahniah...lau cpt kit td leh dpt 1111.....thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  76. wsalam..slmat malam jgak Cik Honey ^^ hihihihi..xde rezeki kot :)

    ReplyDelete
  77. membuat kunjungan balas~ thanks sb dtg singgah ;)

    ReplyDelete
  78. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com