Aku Ada, Kau Ada ??? | Movie 24

..nak review movie :)
..minggu lepas ika ade tengok movie Aku Ada Kau Ada ??
..tibe2 ternampak movie nie ade kat Youtube..huhu
..so, layan terus la..
..nak tunggu tengok wayang, memang x la..
..kat sini mane la ade panggung wayang..hihi
..lagipon ika memang tak suka tengok wayang..
..sbb kena dok dalam gelap =.="

AKU ADA, KAU ADA ???


SINOPSIS ::

Nordin Ahmad (Shaheizy Sam) adalah pelajar tahun kedua yang teringin dipandang “cool”.Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan oleh pelajar-pelajar perempuan dia akan panic dan terbatuk-batuk. Aziz (Kamal Adli) pula, seorang pelajar yang poyo dan perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sakit hati bila Nordin mendapat perhatian lebih daripada pelajar perempuan. 

Tina(Yana Samsudin) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin utuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas barannya. Wanna (Wanna Ali) pula pelajar perempuan yang begitu tergila-gilakan Aziz sehingga sanggup mengekori Aziz ke mana sahaja tetapi langsung tidak di layan oleh Aziz.

Tina bertemu semula dengan Nordin setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sikap pemarah Tina semakin menjadi.Masalah menjadi lebih besar apabila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Aziz mula sukakan Tina disebabkan perasaan benci Tina kepada Nordin.

dapat kat SINI :)


..suka tengok movie nie sbb ade Yana Samsudin dan jugak Shaheizy Sam ^^
..seyes best movie nie :)
..paling ika suka time diorang nyanyi ^^


..nnt nak tengok sekali lagi la.huhu

4 comments:

  1. boleh tahan jgak best cter nie..

    ReplyDelete
  2. tak pernha tahu pun ade citer ni.tapi kalau shaheizy sam berlakon sure ade lawak sikit kan.

    ReplyDelete
  3. hihihi..tau xpe..
    mesti ade kelakar kalau shaheizy sam ade :))

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com