Walk With Me 2012

..perghh..
..dh lama tak update..hahaha
..baru je 5 hari la x update..
..bukan 5 bulan..

..ika sebenarnye xtau nk update pe.hikhik
..then , line tenet plak selalu je tenat..
..so, kemalasan semakin menjadi2 la. ^^

..ok.lupakan kisah tu..
..ika nak story pasal ika g Karnival Walk With Me kat Kota Bharu awal bulan 5 baru2 nie..
..disebabkan ika nie bekerja, so ika x join la aktiviti2 yg dianjurkan..
..cuma sempat g tengok pertunjukan pada malam last karnival tu.hikhik


..malam last tu ade pertunjukan daripada PDRM dan ARMY RED WARRIORS..
..ika pon x sure sebenarnye.hikhik


..nie masa mula2 sampai..
..kitorang dihiburkan dgn dikir barat..
..anak saudara ika, Amani pon turut berdikir sama..
..Amani nie pantang dengar muzik..
..terus berjoget2 jugak la dia..



..yg kat atas nie pulak, PDRM tgh buat persiapan untuk persembahan diorang..
..yang paling ika suka masa persembahan diorang yg dengan anjing tu..
..kelakar la jugak.hikhik
..gambar xde sbb jauh sangat ika duduk..
..so, kalau amik gmbar pon, sgt lah tidak jelas..hahaha




..sampai tertido budak nie..
..panas2 pon dia still boleh tido even masa tu ade org tgh dok main gendang dgn segala alat muzik lain, dia still tido ! hahahaha


..yg kat bawah nie pulak kereta untuk persembahan pe ek dia panggil..
..ika x berapa jelas.hikhik
..jap nak google ^^ hahhahaha

..ok ! dah dapat..
..persembahan tatu drpd army red warriors..
..bukan tatu yg ehem2 tu ek..
..nie tatu yg buat stunt2 tu.hikhik


..sebenarnye banyak gambar yg ika amik..
..tp semua x menjadi..
..kalau gmbar tu cun, mesti ika dah tempek2 kat sini..
..nak kasi korang tengok betapa terujanya ika tengok persembahan diorang2 nie :D
..seronok ! ^^

..tp kan, kalau korang rasa nk tahu cmne persembahan tatu tu, korang boleh klik SINI :)


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com