pharmsoldier :)

..entry ini ditujukan khas buat Zulhafiz..hikhik
..tapi siapa Zulhafiz tu ?
..hurmmm..
..nnt ika story ye ^^

..sebagai intro..
..meh ika tunjukkan satu ketul gambar dia..


..sebenarnye dia mintak ika buat entry pasal dia..
..sbb minggu lepas ika dok membebel kat twitter yg ika xtahu nak post ape dekat blog..
..so, dia bg cadangan suruh tulis pasal dia..
..dan, ika penuhi hasrat dia tu.hikhik

..Zulhafiz nie sebenarnye kawan ika masa kat PLKN Kem Tasik Meranti dulu..
..kitorang baru jumpa balik kat dalam group PLKN kitorang..
..ika tak ingat pon kat dia sebenarnye..hikhik
..maybe sbb dah lama sangat tinggalkan plkn tu..
..tahun 2008 lagik !
..sekarang dh tahun 2012..huhuhu

..best jugak ade group plkn nie..
..dapat jumpe semula kawan2 lama..
..even tak jumpa depan2 tp jumpa dalam fb pon kira ok la kan drpd x contact langsung..

..Zul nie baik orang nye..
..kalau ade yg nak kenal, gtau ika..
..ika boleh tolong ejaskan..hahaha
..sempoi je dia :)
..dan dia jugak Kelantanese..hikhik

..Zul nie blaja lagi..
..Bachelor of Pharmacy (Hons) kt UM..
..hukhukhuk..
..tu je la kot yg ika nak gtau..
..sbb ika pon x kenal rapat dgn dia..
..kalau ade yg berkenan, gtau la ika.hahahah


6 comments:

  1. ahakx.. blh tahan la orgnyew, pndai pun pndai juga... UM, farmasi tu...hehehe.. xpelah, doakan dy dpt perempuan yg terbaik utknyew...^.^

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ke ika yg brkenan? hehe :P

    ReplyDelete
  3. bole tahn org nye... hehehee..
    buat entri pasl kyna lak ??kihkih9..
    gurau je..anyway... blog add cctv la..takut na ceroboh..kihkih'follow sini :)

    ReplyDelete
  4. kyna :: berkenan ke ? hukhuk
    insyaallah nnt ika buat utk kina plak ye ^^

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com