Oh My English !

..suka tengok Oh My English kat astro..
..banyak manfaatnye yer..huhuhu
..kadang2 kita tak sedar yg kita salah guna bahasa inggeris nie..
..main redah jer kan ? hukhuk
..sama la cam ika.hahahaha


..sebagai contoh : OPEN THE FAN..
..cmne nak open fan tu yer..
..kalau fan yang biasa tu ok lagi sbb boleh bukak..
..kena yg kipas siling tu, tak ke naya nak bukak..hihi
..so, kita sepatutnye guna SWITCH ON THE FAN :)

..banyak episod jugak Oh My English nie..
..sangat2 best ika tengok..
..tak rugi tau ! ^^








..tak rugi pon kita tengok Oh My English nie..
..bukan lama pon..hikhik
..tapi ilmu yg kita dapat tu dapat bertahan lama :)
..insyaallah ^^

..kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Oh My English nie, korang bleh klik SINI :D


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com