Masterchef Selebriti Malaysia

..baru sempat nak update pasal Masterchef Selebriti 
Malaysia nie..
..walaupon dah ade yang tersingkir..
..ape pon nk update gak ! haha


..sbelum nie pon ika memang minat Masterchef nie..
..x kira la masterchef Malaysia ke, Asutralia ke, semua ika layan..
..sbb ika suka tengok orang masak :)


..untuk Masterchef Selebriti Malaysia kali nie, ade 16 selebriti Malaysia yang berentap merebut gelaran Masterchef Selebriti yang pertama..huhuhu
..sape la yang akan menang nanti kan ? :)

..tiga selebriti pilihan ika ^^




..selebriti lain yang turut bertanding..













..dan tak lupa jugak selebriti pertama yang dah pon tersingkir..


..tak sangka Dr Faiz yang keluar first..
..kemain lagi dia masak..hukhuk
..takpe la..
..adat bertanding..
..macam tu la :)

..all the best utk semua selebriti yang masih bertanding..

6 comments:

  1. alah dr. faiz yg keluar dulu..xbest lah cm nie..

    ReplyDelete
  2. alaaa cian dr faiz..hehehe

    msti byk ragam n kerenah kan ms diorang masak ni..hihihi

    hye ika!:)

    psss : nt ada ms g la bkt tinggi tu..nice view kat sn..:D

    ReplyDelete
  3. ejulz :: hahaha..Dr kena jadi doktor je la kan ?

    ReplyDelete
  4. Juliet_Ira :: tu ar..tp best sgt tgk diorang masak ^^

    hai ira ! hikhik
    insyaallah :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com