KPJ Perdana Kids Day : Upin & Ipin

..Khamis lepas ika ikut abg ipar dgn kakak g program KPJ Perdana Kids Day..
..program nie kat Kota Bharu..
..disebabkan kakak dgn abg ipar ika nie staff Hospital Pakar Perdana (KPJ Healthcare), so diorang pon terlibat sama la kan ^^

..dalam pkul 8.30 camtu, ika dgn abg ipar dan jugak Amani g kat program tu..
..kakak ika plak keje shif pagi hari program tu..
..so, kitorang just jumpe dia kat sana la..


..masa mula2 sampai cmnie la..
..senyap je budak nie..hukhuk
..lagipon masa tu tak ramai org..
..majlis pon x start lg..

..Amani nie agak femes kat hospital nie..
..ika pon pelik..
..ika dok dukung2 pon ade org panggil nama dia..
..cm tahu2 je diorang budak nakal nie nama Amani..
..maybe sbb dia anak staff kot.hahahaha




..tengok la..
..kerusi2 mula dipenuhi oleh orang ramai..
..ika amik seat belakang je.hahaha
..bagi laluan kat budak2 kecik yg excited nk tgk upin ipin even ika pon excited jugak..
..tp excited ika boleh kawal lagi :P



..penat tunggu upin ipin punye pasal..
..amik gambar dgn banner dia pon jadi la kan..
..huhuhuhu..
..janji ade jugak kenangan :P

..dan sambil tunggu aniq datang..
..budak aniq nie suka tido lewat..
..then, bangun lewat la.hukhuk

..alhamdulillah, masa aniq sampai tu, upin ipin dh ade pon kat stage tu..
..kemain lagi excited dia tgk upin ipin..
..kalah kakak nie :)



..gambar aniq yg kat atas nie pon lepas upin ipin datang sebenarnye..
..cuma ipin ipin g naik tingkat atas hospital utk melawat kanak-kanak yg sakit :)
..so, while waiting, ade aktiviti mewarna untuk kanak-kanak yg sihat yer.hikhik




..aniq plak tak sempat nak join mewarna sbb dia datang lambat..
..kena daftar dulu bnda tu..
..baru bleh join..
..xpe la kan aniq kan ?
..kita main kejar2 dalam hospital sampai kakak penat..
..hahahhahaha..


..budak kecik nie pon sampai tertido..
..penat punye pasal..
..penat ape ek dia ?
..hurmm..
..penat tgk orang ramai kot.hikhik

..kat bawah nie pulak gambar aktiviti bersama upin ipin..
..ade aktiviti kena jawab soalan..
..then, dia kasik hadiah :P



..yg kat atas nie aktiviti utk org dewasa..
..diorang kena buat bunyi yg upin ipin biasa sebut tu..
..BETUL BETUL BETUL..
..hihihiihihi..
..memang sempoi la diorang ! ^^


..yg nie plak aktiviti utk ajar kanak-kanak cara membersihkan tangan dengan betul :)
..yg nie aniq pon join.hihihi


..last sekali, sesi amik gambar dgn upin ipin..
..ika dgn aniq sempat ambik dgn upin je..
..dgn ipin x sempat..
..kemain ramai org..hukhuk

..tapi ika pon kesian jugak dgn org yg dlm upin ipin tu..
..mesti panas sgt2 kan dia..
..tp demi menjalankan tugas, terpaksa harungi kepanasan tu.hukhuk



..sgt2 enjoy hari tu..
..walaupon agak panas..hihihihi



2 comments:

  1. Jalan-jalan melawat blog awak..jemput join segmen Farisha - http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com