i'm getting married . . soon :)

..first sekali..
..sila abaikan tajuk di atas..hahaha

..semenjak dua menjak nie kan..
..selalu je orang post entry pasal kahwin..
..then, update status kat fb pasal kahwin la..
..jemput ika datang kenduri kahwin..
..tweet2 pasal nak kahwin la..
..haishhhh..
..menguji kesabaran sungguh ! hahaha

..mungkin disebabkan sekarang adalah musim cuti sekolah..
..dan budak2 uitm pon sedang bercuti kan sekarang ? hukhuk
..tinggal ika je yang kena gigih bekerja..
..nak kahwin kan, so kena lah GIGIH bekerja.hikhik


..jangan ditanya bila ika nak kahwin..
..sebab ika tak ada jawapan untuk soalan itu..
..seyes ! memang xde jawapan..

..ape yang ika rasa sekarang adalah rase jeles yang kian menebal saban hari.hahahhaha
..jeles bila dapat tahu member2 seangkatan dulu dah nak
kahwin..
..melangkah satu tahap ke hadapan..
..ika ? masih di level yang sama..
..kalau main game nie, konfem dah kalah..hahaha


..bukannye ika tak nak kahwin..
..umur baru 22 tahun..
..kena sabar dulu..
..memandangkan calon pon masih samar2 gitu..
..hukhukhuk..

..sebenarnye ika kalau boleh nak dapatkan ape yang 
ika impikan dulu..
..then, kita fikir pasal kahwin sama2 tau :)
..kalau bertunang pon, xmo ar lama-lama..
..dugaan ! hahaha
..kang tak pasal2 "putus di tengah jalan"..

..nak kahwin nie kena kuat..
..kalau takat nak kahwin sbb nak buat majlis meriah2, then lepas tu xde pe2 dah, buat pe kan ?
..bila dah kahwin nnt, macam2 yang kita kena lalui bersama..
..sbb tu lah ika selalu berdoa agar diberikan jodoh 
yang terbaik utk ika..
..suami yang dapat bimbing ika..
..bukan suami yang menghuru-harakan hidup ika.hikhik


..insyaallah suatu hari nnt :)


p/s :: nanti ika kahwin, insyaallah ika jemput korang ^^

7 comments:

  1. betul2.. skunk ni memang musim mengawan..eh eh eh, berkahwin.. hehehehe... kwn2 ena pun dah nk kawen masing2.. umo baru 20.. huuu, memang menggugat jiwa kita.. tak mengapalah, hari itu akan smpai jua pd kita suatu hari nanti... just berdoa

    ReplyDelete
  2. Lady Ainaa :: mmg jeles sgt nie T_T
    sabar je la.hukhuk

    ReplyDelete
  3. insyaallah nanti kak comel nie bertemu jodoh :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com